- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
vargalex #1888 üzenetére
Szia!
Jó lett volna, ha a blogodba erről tettél volna említést, hogy Fw frissítéskor húzza le mindenki a hozzá csatolt háttértárat/kat, ha másik hardveren van neki az extroot!
De mivel nem olvastam ilyent az Fw frissítésről, így nem tettem!
Persze, igaz, hogy nem említettem, hogy másik hardveren van az extroot, de mivel ez a két lehetőség van (hogy vagy ugyanazon a hardveren van az extroot, vagy másikon), ezért megkérdezhetted volna, hogy melyik scriptet is küldjed el nekem.
Persze nagyobb részben én hibáztam, hogy nem tettem említést még az elején, hogy másik hardveren van az extroot.
De erre senki nem kérdezett rá, pedig gondolom jó páran így használják...Sajnos backup-om nincs a hdd-ről.
De jó lenne, ha valaki tudna segíteni abban, hogy milyen programmal tudnám visszahozni az adataimat erről az ext4-es particióról, ami ugye csak formázva lett.
Azóta nem is írtam rá semmit, hogy nagyobb esély legyen a teljes visszaállításra.
Jó lenne visszahozni, mert elég sok fontos adat van rajta (nem filmekre, zenékre gondolok)!
Valaki??
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest