Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Az csak egy minta, amit kedves Vargalex kollégánk csinált, vagyis elég lett volna körbenézned. Bár amit én írtam az egy kicsit módosítava van, így inkább azt javaslom, töröld ki az utolsó szabályt, amit vargalex írt, és helyette másold be. amit írtam, de persze folytatólagosan is írhatod, mindegy.
Csak nyilván a napokat/időpontokat/mac címet írd át, amit én írtam, névnek meg bármit be írhatsz, csak egy mintát írtam.
De azért nem árt egy kis önállóság is...
winscp is megtalálható lett volna google-el.
Elmented a fájlt utána ne felejtsd el újraindítani a tűzfalat, vagy ha azt nem tudod hogy kell, akkor a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
winscp is megtalálható lett volna google-el.