- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zseko veterán Üdv! 
 Routercserén gondolkodom, jelenleg egy Linksys WRT54GL van, módosított Tomato-val. Először az 1043ND-t néztem ki, ismerősnek ilyen van, aztán a fórumán olvastam a 2543ND-ről, majd végül a WDR3600-ra jutottam mint kiszemelt, az ottani írások alapján Úgy írják, lehet ip címenként qos-t, sávszélt állítani, ez valóban így van? Kb. 9 gépes hálózatba jönne leváltani a Linksys-t, itt kellene visszafogni a túlzott mértékű torrentezést. 15Mbites adsl van, amihez ugye harmatgyenge 900kbites feltöltés tartozik... a mostani igencsak a határán táncol a teljesítményének. Ehhez hozzájön még az online játék, a youtube, az online filmnézés... A nagyobb teljesítményű wifi sem lenne rossz, bár ha jól tudom ezt úgyis behatárolja a használt eszközök wifije is (mobil, tab). És rá tudnám tenni a külső vinyót is, így tabról is lehetne nézni a képeket, zenéket, filmeket, nem kellene hozzá hogy menjen a gép. Ehhez lenne is egy kérdésem, le lehet jelszavazni a hozzáférést? Ne írhasson/olvashasson más a hdd-re/ről? Jó lenne stream-ben megoldani a filmezést, ne kelljen átmásolni előtte. Torrentet nem akarok futtatni rajta, a nyomtatóm meg wifis. Openwrt-ben egyelőre nem gondolkozom, haver 1043ND-én ismerkedtünk, ott egyelőre nem lettünk barátok  
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő