- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kb. 4 hónapja vettem egy Archer 1200 v1.0-t. Digi1000-esem van.
Eddig tökéletesen működött egyszer se dobta el a kapcsolatot. Most kb 2 hete brutálisan instabil lett és folyamatosan eldobálja. Átvált narancssárgába a net jel. Kb 5-10 percig rossz, aztán visszajön, majd 5 perc múlva megint eldobja.
Firmware-t akart frissíteni, mert szólt hogy van új. Felraktam rá a legújabbat, de nem javult semmit.
Ha kiiktatom a routert és direktbe kötöm, akkor hibátlan a net. Csak a routerel szarakszik.Kérlek segítsetek! Ötlet?
-
szigpet8283
csendes tag
válasz
SztiviVander #1457 üzenetére
Szia! Köszi az infókat.
Digi gigabites netem van. -
szigpet8283
csendes tag
válasz
SztiviVander #1454 üzenetére
Köszi!
Lenne amúgy két kérdésem. Most a gyári firmware van rajta, amúgy Archer 1200 V1-es.
De 2.4 Ghz-en wifin nem mér 60-70 MBitnél gyorsabbat a netspeed, közvetlenül mellette sem. Ez miért lehet?A másik kérdés, ha van egy 841 N-em is rá tudom kötni 2. routernek wifin keresztül jelerősítőnek/jeltovábbítónak vagy nem (vagy csak kábelesen)?
Köszi előre is
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok!
Ha a garis, új tp-link 1200 archer, gyári firmwarejét cserélném le a tp-link honlapján lévő újabbra az nem garivesztéses ugye?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest