- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
magicbox #750 üzenetére
szia,
valószínűleg már csak v2-t tudsz venni, arra pedig nincs is gyárin kívül semmilyen más fw.- nem tudom tud-e a mate mimo-t, szerintem nem, de anélkül N-en (mindegy hogy 2.4 vagy 5Ghz) 150Mb a kapcsolatsebesség, a valós átvitel pedig 80Mb körül. AC-n ez úgy néz ki hogy 433Mhz a kapcsolatsebesség és olyan 200Mbit-et lehet valósan elérni. az szerintem eléggé érezhető.
- simán. ennyi meg se kottyan neki. ha valami szakadozik az nem feltétlen a router hibája.
- ezt nem tudom, nincs nyomtatóm. de írtak itt már róla, keress a topikban.
- gyári fw-ben nincs QoS (ez lenne a prioritásos megoldás). valami sávszélesség kontrol van benne, de az közel sem ugyanaz.
- a router miatt biztos nem szakad meg. már ha arra gondolsz hogy gépről torrentezel. mert ugye gyári fw-ben nincs torrent kliens.
- wake on lan nincs a gyári fw-ben, pc-ről indított wol meg nem igazán függ a routertől. bármilyen olcsó sima switch-en is megy a wol broadcast, miért pont ezen ne menne.
- dyndns teljesen stabil, ip változáskor frissít. én egy ideje no-ip-t használok már, de előtte fizetős dyn volt.
Esetleg nem árt ha megnézed az emulátorban hogy mit is tud a gyári fw.
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest