- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
somody74 #704 üzenetére
melyik sávon nem tetszik a hatótáv? csak mert a 3 külső antenna az az 5Ghz-hez van. a 2.4-es antennák velül vannak, szóval ha az gyenge arra nem lesz hatással a külső antennák cseréje. de amikor utoljára nézegettem akkor nem is volt a tp-linknek 5G-s erőteljesebb antennája. az olcsó ebayes/vaterás 2.4 vagy 5Ghz és 10-20-rengeteg dBm-esnek hirdetett kamu vacakokat meg eleve ki se próbáld, csak pénz és időpocsékolás.
-
somody74
csendes tag
válasz
somody74 #703 üzenetére
Sziasztok!
Meglett a C7, be is üzemeltem az összes szokásos beállításommal, most a gyári FW-el...
A NAT problémám megoldódott, sebesség is rendben van teljesen, a hatótávolság az, ami nem túl acélos szerintem... :-/
Fogalmam sincs, hogy mennyit számít, ha az antennákat állítgatom, változtatom az állásukat/szögüket egymáshoz képest... :-/ Nem találtam még ilyen "hogyan állítsam be a routerem antennáit" oldalt! :-)
Lehet(ne) valamit tippelni arra, ha a mostani 5dB-es (?) antennáit lecserélném 8 dB-es routerre szerelt és/vagy talpas "helyezem ahová csak akarom.." TP-Link antennákra?
(...amúgy jól láttam, hogy ezek csak a 2,4 GHz-es csatornára jelenthetnének megoldást?)
Most egy gagyi AP-t kellett beüzemelnem amivel a célomat végülis elértem, de azért csak szebb megoldás lenne ha nem kellene semmi ilyesmivel mókolni... :-/
Köszi minden infót előre is! :-) -
suste
veterán
válasz
somody74 #701 üzenetére
mostanában nem néztem a tplink oldalát, lehet már van v3 is
de ha beleírod a rendelésbe hogy v2.t akarsz, akkor legalább tuti lesz mire hivatkozni, ha mégis v3-t kapszén a c7-et azért írtam, mert custom fw-ben gondolkodtál, de minden attól függ mire akarod használni
pl openwrt alatt az 5ghz nem teljesít olyan jól minden esetben, de akár szerencséd is lehet ezzel isén openwrt párti vagyok, de van amikor elég a gyári fw is....
-
somody74
csendes tag
válasz
somody74 #698 üzenetére
Sziasztok!
Visszavittem a cuccot, visszakaptam a pénzt mert nem tudtam sikeresen valami más modellre cserélni ami tudná ezt a dolgot... :-(
Akkor visszakérdeznék a sok tapasztalt kollégától! :-)
Mit ajánlanátok? Ez a C5 vagy a C7 az a kategória ami belefér nekem, ezek teljesen meg is felelnek a paramétereiket tekintve, persze jó lenne ha lehetne rá tenni openwrt-t vagy dd-wrt-t, mert ott azért csak több mindent lehet állítgatni... :-/
A C7-nél gondolom csak a V2 jöhet szóba, de neten sehol nem láttam, hogy jelölnék a revision-t... :-(
C8 is szóba jöhet szerintetek?
Elnézést a sok kérdésért de egy kicsit tanácstalan vagyok... :-/
Köszi minden infót/segítséget előre is!! -
SztiviVander
addikt
válasz
somody74 #695 üzenetére
amit szeretnél ahoz a NAT loopback-nek engedélyezve kell(ene) lennie a fw-ben. elképzelhető hogy az újabb routerekben (és/vagy újabb fw-ekben) ezt már biztonsági okokból tiltják. keresgélj guglin, hátha nem te vagy az egyedüli aki ilyet szeretne. a nem gyári megoldás csak az openwrt lenne, de az meg ugye a V2-re nincs. és nem úgy tűnik mintha bárki is nagyon törné magát hogy legyen rá. ha fontos ez a dolog és neten rendelted akkor egyszerűen állj el a vásárlástól és keress egy v1.2-est. legutóbb a duna plazai MM-ban láttam vagy 10db v1.2-est a polcon, mondjuk elég szép áron (ha jól emlékszem 32-35e volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest