Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
koxkids #20055 üzenetére
A kod es az eso mar nehezito tenyezo ott vegkepp must have szerintem.
Tan az erzekenyseggel lehet(ne) jatszani. Anno mintha lattam is volna valami hasonlot a menuben.Ettol fuggetlenul viszont nagyon adom amit irsz. A cegnel es az ismerettsegi korben is a felhasznalok legalabb 95% meg az ilyen alapveto dolgokkal sincs tisztaban. Igazabol egyaltalan nem is erdekli oket az a legszomorubb. (bar az a 2 akinek szoltam azota tudja es hasznalja is legalabb esoben... ez is valami. Egyebkent nekik teljesen uj volt, h jeee AUTO modban hatul nem vilagit semmi?)
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA 750 BQ 750W
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest