- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Az nem is hangzik soknak egy Koni-ért cserébe. Én most nem szeretnék ennyit rászánni a projektre. Közben találtam szerelőt, úgyhogy meg is rendeltem 2db Sachs-ot hátra, 17 500ft/db áron. Így végre pontot tehetek az ügy végére. Nem szeretem ha valami nem okés a kocsival! Bár lehet hogy még így is több ezer km-t el tudnék menni, mert nem csöpög az olaj belőle hanem megfolyás van az egyik csillapítón, de jobb a békesség.
Bár sokáig húzni nem akartam volna amúgy sem mert a jobbos nem ereszt, de az szarabb állapotban van.
Leellenőriztem vagy 4-5 helyen és mindegyik oldal ugyanazt a cikkszámú Sachs-ot dobja ki, szóval tuti jó lesz. Sajnos Kayaba-t nem találtam hátra, pedig azt vettem volna. Viszont előre van, úgyhogy ha egyszer cserés lesz akkor oda az kerül bele.iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék