Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A MediaTek maradt a mobilchipek ura
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cisco007
csendes tag
Sziasztok,
Egy 2014-es hibrid Yarisba szeretnék könyöklőt szereltetni egy kar-sérült családtag miatt.
A neten találok millió oldalt, ahol könyöklőket árulnak, méretpontos, bla-bla.
Rendeltem egyet, lecsekkolva gyártási év, felszereltség, stb. Megjött, nem passzolt, nem tudtam beletenni sehogy. Ment is vissza, webshop csak széttárja a karját, nem tudja mi a gond.
Emiatt kérnék tanácsot, szívesen fizetnék egy szakinak, ha beszerelne egy jó minőségű, állítható, stabil könyöklőt, hogy a családtag kényelmesen tudjon vezetni.
Csatolok két képet a jelenlegi állapotról, hátha segít:
[kép] [kép]
Próbáltam már kb 8-10 autós szervizt, alkatrészboltot keresni, eddig mindenki visszautasított, hogy oldjam meg magam.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest