Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
#64638144 #25 üzenetére
Igen, és ezt te láttad is a saját szemeddel
Igen, mint írtam két ismerősöm ennek köszönhette az életét és azért, mert az orvos akihez fordultak azonnal tudta, hogy az óra adatai mit jelentenek, elkérte az utóbbi két hónap eredményeit és ez alapján döntött a további vizsgálatokról.
Jó, ebben van valami, de akkor te is mutass 10 embert, akinek szüksége van arra, hogy minden futást, sétát és testmozgást monitoroznia kell okosórán, mert élsportoló
Pont egy élsportolónak nincs erre szüksége.
Ellenben egy átlagembernek igen, mert szól a cucc, hogy öreg, keljél már fel, mert gondok lesznek..De mondok neked valamit, nekem önmagában az eladja az órát, hogy diszkréten el tudok olvasni egy üzenetet az órán és nem kell előhalásznom hozzá a mobilt. Igen, nekem a munkámból kifolyólag nagyon fontos, hogy lássam az üzeneteket, de ne tünjek bunkónak, hogy állandóan a mobilom lesem. Az egészségkövetés és a plusz okos funkciók meg plusz jóságok, amiket szeretek.
Igen, én simán elmegyek otthonról akár mobil nélkül is, mert a fotózás/játék hidegen hagy, a mobil számomra kommunikációs eszköz, amit az óra át tud venni, ha szükséges.De az elsőt gondolom megvetted. Ráadásul ebben a formában ahogy te használod, át se tudod élni a technikai élményt, felhasználói élményt.
Hát te tudod, hogy mit élek át, vagy nem
Én jól elvagyok így, főleg, hogy hobbiból watchface-eket is fejlesztek az órákhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Külpolitika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest