Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz #64638144 #25 üzenetére

Igen, és ezt te láttad is a saját szemeddel

Igen, mint írtam két ismerősöm ennek köszönhette az életét és azért, mert az orvos akihez fordultak azonnal tudta, hogy az óra adatai mit jelentenek, elkérte az utóbbi két hónap eredményeit és ez alapján döntött a további vizsgálatokról.

Jó, ebben van valami, de akkor te is mutass 10 embert, akinek szüksége van arra, hogy minden futást, sétát és testmozgást monitoroznia kell okosórán, mert élsportoló

Pont egy élsportolónak nincs erre szüksége.
    Ellenben egy átlagembernek igen, mert szól a cucc, hogy öreg, keljél már fel, mert gondok lesznek..

De mondok neked valamit, nekem önmagában az eladja az órát, hogy diszkréten el tudok olvasni egy üzenetet az órán és nem kell előhalásznom hozzá a mobilt. Igen, nekem a munkámból kifolyólag nagyon fontos, hogy lássam az üzeneteket, de ne tünjek bunkónak, hogy állandóan a mobilom lesem. Az egészségkövetés és a plusz okos funkciók meg plusz jóságok, amiket szeretek.
    Igen, én simán elmegyek otthonról akár mobil nélkül is, mert a fotózás/játék hidegen hagy, a mobil számomra kommunikációs eszköz, amit az óra át tud venni, ha szükséges.

De az elsőt gondolom megvetted. Ráadásul ebben a formában ahogy te használod, át se tudod élni a technikai élményt, felhasználói élményt.

Hát te tudod, hogy mit élek át, vagy nem :D
    Én jól elvagyok így, főleg, hogy hobbiból watchface-eket is fejlesztek az órákhoz :D

Új hozzászólás Aktív témák