- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
DoItYourself #30 üzenetére
Adnak hozzá gázkart... A OneSport OT05 egy városi bringa, 250w. Komolyabb emelkedőn már ezt is kell taposni. Sík terepen rendkívül kellemes, enyhe emelkedőn szintén. 25-nél még tökre nem szívás tekerni. Szervizmenüben ez is átpattintható úgy, hogy 32-ig segítsen, ott már tényleg motollaláb kell. A nyomatékszenzor + hátsó agymotor terheli legkevésbé a láncot és a hatékonysága is ennek a legjobb (mert nem az első lánctányért tekeri meg, hanem rögtön a kereket), szóval elég jó a hatótáv, viszont a hátsó gumicsere itt sem könnyű az agymotor miatt.
-
zazenke
őstag
válasz
DoItYourself #30 üzenetére
ez jó kérdés az enyémen már gyárilag 53 fogas az első ennél nagyobb nagyon ritka és kínából lenne 58 fogas de az sem ér annyit mintha a normális 11 fogas lenne hátul. Hozzá kell tennem az enyém 20 colos kerekű fatbike és elvileg a kerék kerülete miatt még jobban kell hajtani már 25 ös sebességnél is kissé kellemetlen. Nagyobb kerekű járgánynál ez valószínű nagyobb sebességnél jelentkezne . az is lehet hogy csak 28-29 km/h nál . és az is igaz hogy a gázkar miatt nem is fontos tekerned de én szeretek mellé tekerni és nem szeretem ha a lábam áll , különösen hideg időben. Szóval ezt mégegyszer nem játszom el. ha ez nem lenne akkor ez az általad kinézett kerékpár teljesen megfelelő. a drágább középmotoros nyomatékszenzorosaknál meg az első lánctányérral szórakoznak és nem teszik fel az általánosan elfogadott treking 48 fogasat hanem pl 38 ast tesznek fel de ez más történet és ennek is megvan az oka( a kialalkuló nyomaték miatt nehogy láncszakadás legyen stb). ez itt nem áll fenn mert hátsó motoros nyomaték szenzoros . ez elég ritka. Márkás kerékpároknál nem is láttam még pedig van előnye.
-
zazenke
őstag
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
amennyiben a 7 sebességes lánckerekének legalsó tagja 14 fogas és menetes rendszerű akkor nagyfordulatszámmal kell majd tekerned hogy kihajtsd a 25-30 km/h -át és ez kényelmetlen . Létezik kazettásba is 7 sebességes ekkor lehet cserélgetni 11 fogas lánckerékre de kétlem hogy ez kazettás rendszerű lenne. És ez nagy baj ezt el kell kerülni mert ezt módosítani sem lehet csak komplett motorcserével
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
Én, én! Az egy tök jó bringa. Amint lesz EU raktárban készleten már megy is ki róla a videó, mert már rég kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest