- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
DoItYourself #30 üzenetére
Adnak hozzá gázkart... A OneSport OT05 egy városi bringa, 250w. Komolyabb emelkedőn már ezt is kell taposni. Sík terepen rendkívül kellemes, enyhe emelkedőn szintén. 25-nél még tökre nem szívás tekerni. Szervizmenüben ez is átpattintható úgy, hogy 32-ig segítsen, ott már tényleg motollaláb kell. A nyomatékszenzor + hátsó agymotor terheli legkevésbé a láncot és a hatékonysága is ennek a legjobb (mert nem az első lánctányért tekeri meg, hanem rögtön a kereket), szóval elég jó a hatótáv, viszont a hátsó gumicsere itt sem könnyű az agymotor miatt.
-
zazenke
őstag
válasz
DoItYourself #30 üzenetére
ez jó kérdés az enyémen már gyárilag 53 fogas az első ennél nagyobb nagyon ritka és kínából lenne 58 fogas de az sem ér annyit mintha a normális 11 fogas lenne hátul. Hozzá kell tennem az enyém 20 colos kerekű fatbike és elvileg a kerék kerülete miatt még jobban kell hajtani már 25 ös sebességnél is kissé kellemetlen. Nagyobb kerekű járgánynál ez valószínű nagyobb sebességnél jelentkezne . az is lehet hogy csak 28-29 km/h nál . és az is igaz hogy a gázkar miatt nem is fontos tekerned de én szeretek mellé tekerni és nem szeretem ha a lábam áll , különösen hideg időben. Szóval ezt mégegyszer nem játszom el. ha ez nem lenne akkor ez az általad kinézett kerékpár teljesen megfelelő. a drágább középmotoros nyomatékszenzorosaknál meg az első lánctányérral szórakoznak és nem teszik fel az általánosan elfogadott treking 48 fogasat hanem pl 38 ast tesznek fel de ez más történet és ennek is megvan az oka( a kialalkuló nyomaték miatt nehogy láncszakadás legyen stb). ez itt nem áll fenn mert hátsó motoros nyomaték szenzoros . ez elég ritka. Márkás kerékpároknál nem is láttam még pedig van előnye.
-
zazenke
őstag
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
amennyiben a 7 sebességes lánckerekének legalsó tagja 14 fogas és menetes rendszerű akkor nagyfordulatszámmal kell majd tekerned hogy kihajtsd a 25-30 km/h -át és ez kényelmetlen . Létezik kazettásba is 7 sebességes ekkor lehet cserélgetni 11 fogas lánckerékre de kétlem hogy ez kazettás rendszerű lenne. És ez nagy baj ezt el kell kerülni mert ezt módosítani sem lehet csak komplett motorcserével
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
Én, én! Az egy tök jó bringa. Amint lesz EU raktárban készleten már megy is ki róla a videó, mert már rég kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Steam Deck
- Filmvilág
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Formula-1
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest