- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Köszi, így megy.
Kitettem az eszközsorra. Az zavart meg, hogy nem választottam ki az ellenőrző fájlt ellenőrzéskor, másrészt valamelyiket mindig bepipáltam készítéskor. Ezt, így már az előző verziók is tudták?
Az lenne a legkényelmesebb, ha csak a könyvtárat kellene kijelölni készítéskor és ez elég lenne ellenőrzéskor is. Ha a könyvtárat jelölöm ki, akkor is elkészíti, de nem az adott könyvtárba helyezi el az ellenőrzőösszeget, hanem abba, amiből nyílik.
-
Kékes525
félisten
Használtad? Mert vagy csak valóban egyet készít, amiben nem látom az egyes fájlokat, vagy teleszemeteli a mappát sok ellenőrző fájlal. Másrészt hogy lehet ellenőrizni azt hogy egy könyvtárban, amiben 102 fájl van, mely fájlok azok amelyek megváltoztak? Másrészt ha egy teljes könyvtárban egyet hozok létre nem tudom ellenőrizni.Ezt írja ki:
Erre (fájl menű alja):
Ezt írja ki:
Ellenőrzés nélkül pedig nem sokat ér a készítés.
Valószínűleg nem értetted meg amit írtam, vagy én mondtam rosszul. Ehhez hasonló tudást szeretnék (a készítés és ellenőrzés alapján): CDCheck - News, Csak ráállok az adott könyvtárra megnyomom a CRC gombot, elkészíti a megfelelő ellenőrző összeget, ha megnyomom a vizsgál gombot, akkor ellenőrzi és kijelzi, hogy a könyvtárban melyik fájl változott meg. Példa, egy "akarmi.md5" fájl tartalma:
"b13ef93367f499c8ac6e25db2e7d360c *10-05-2016 03-48-10.reg
79df3b166fb73938ae938b0386b20579 *PublicDNS.exe
0e1ab5744e15fe74e312d3c1b66bee2d *readme.txt
ba356deb6948397410f564637f8c8f34 *servers.ini
23b942669aa27f57bb4fc5bc84e3e35c *what is new.txt"Csak a könyvtárra kell kívülről ráállnom és már a vizsgál gomb megnyomása után ellenőrzi is.
"
-
tonyrulez
őstag
Most újratelepítettem, beállításoknál is megadtam a miniatűr megjelenítést (vagyis nem pipáltam be hogy hagyja rá a Windows-ra), de ugyanúgy nem működik. Feltétlenül ezt a PDF olvasót akarom használni, ha felteszem az XChange-et akkor alapértelmezetté kell állítanom hogy megjelenítse, nem?
-
Köszönöm a válaszod ez megerősített abban hogy semmi szükség az x64 verzióra (tudom nem ez volt a célod) egy file commander jellegű programnál..
Mivel életemben még nem próbáltam 3GB-os fileokat összehasonlítani így most megtettem x86 verzióval.. és sikerült, azaz megcsinálja!
- Ha azonosak akkor jelzi hogy azonosak..
- Ha különbözőek akkor jelzi hogy különbözőek, de nem tudja megmutatni a különbségeket mint kisebb fileok esetén, ez azért nem jelentős különbség szerintem. jellemzően a txt conf bat ini stb filok 2GB-nál kisebbek..Milyen más WoW64 subsystem limitáció zavarhatna egy file commandert..?
Ha nem futnak a pluginek az meg igencsak zavaró lenne.. Köszönöm a megerősítést: maradok az x86 verziónál...
Kékes525: a gépben 8GB van, de a másolási sebességet a HDD limitálja, meg a gigabites LAN.. de ígérem ha több 4TB-os SSD fog a gépembe kerülni akkor megmérem mi a két TC másolása közt a különbség. Most csak 1db 120-as ssd-m van, így +-1 másodpercet észre se vennék.
-
Kékes525
félisten
Köszi!
Azért keresem, mert egy billentyű kombinációval el akarom tüntetni, amikor kell ismét visszahozni a legördülő menürendszert (hisz erre ritkán van szükség, mert a szükséges funkciókat billentyűkombinációval illetve az eszközsorral elérem), ezzel növelem a fájl ablak méretét. Ahogy például az Explorerben az alt billentyűvel a menürendszert előhívom, majd eltüntetem.
Másrészt, ami még fontosabb, be tudnám állítani a fájl ablakot úgy, hogy csak a fájlnevek látható hosszát változtassam meg a dátum és az idő változatlanul láthatóságának megmaradása mellett. Magyarul rögzíteni szeretném a dátum és idő oszlopokat, miközben egy lépésben változtatni tudom a látható fájlnevek hosszát. A Far Managerben ez rendkívül egyszerű ctrl bal és jobb nyíllal azonnal megnövelhetem a látható fájl nevek hosszát, anélkül, hogy a dátum és az idő elmozduljon képernyőn.
-
tknof1871
őstag
Ahhoz, hogy benne keressen jó lenne a docx kiterjesztést a zipre cserélni.
x64 8.01-es TC-m van. Nekem itt nincs olyan, hogy megadhatom a kiterjesztést. Általános fülön az Ahol keres alatt van a Reguláris kife... kocka. Mellette a Csak a kiválasztott mappákban/fájlokban keres, az alatt meg a Tömörítettben mindegyikben, kivéve UC2. .ZIP sehol sincs. A Bővített fülön az Attribútumok között van Tömörített. Az Attribútumok-kat kell kipipálni és a Tömörített kockáját pipára állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SQL kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged