- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus00
csendes tag
válasz
meggájver #4657 üzenetére
Szia első lépésben nézd meg Bios t a vinyónál mit ir ki SATA COMPATIBILITY vagy AHCI ha a compatib.. van akkor álítsad át ahci ra és ekkor jön a kékhalál szerüség és Nlites megoldás.Esetleg AHCI n van és lassú akkor más lesz a bökkenő
mondjuk ez relativ kinek mi a lassú.
-
Morpheus00
csendes tag
Sziasztok tegnap sikerült a gépemet ( pro l300 1b9 ) megcsinálnom vagyis átálítani a vinyót AHCI módba Nlite s driver beintegrálós xp vel sikerült hát nem is elsőre hanem vagy 10 óra alat
de sikerült ez a lényeg van különbség az biztos ( kicsamogolás anno 1.5 mb/s igy AHCI val 18mb/s ) szóval szeretném megköszönni azt a rengeteg hozzászólást amit ezzel kapcsolatban irtatok a fórumba
-
Morpheus00
csendes tag
Megvan a gép!
Segítségre lenne szükségem nem mozgok igazán othonossan ezen a téren (első notim is ez egyben) szóval gép bekapcs xp cd sp3 asal benyom jött egy kék hiba gondoltam vinyós ügy az is volt ! átálítottam enabled re és már ment is felfelé az xp
minden rendbe ment de nekem nagyon lassúnak tűnik a gép, nemtudom mitől van ez :S
Utilities , Assist , Power Saver, Display ezekt felraktam hangot xp megcsinálta igazából nemtudom még mit kéne elvileg minden megvan2 roblémám lenne igy elsőre FN es dolgok nem működnek se fényerő se hang se semmi :S másik pedig a vidkari memória mérete 1024 mb nak irja ami lehet ugyan de nemértem minek vagy ez esetleg dinamikus memória lenne ? vagyis enyi áll rendelkezésre és őhatározza meg hogy menyit használ ?
amugy őróla van szó :[link] bocsi a sok szövegért -
Morpheus00
csendes tag
Sziasztok szerintem ez a gép :[link]
120e ft ért egész jó ár ( Electro World )
zen film netre kéne jah és mit gondoltok amugy L300 szériáról
már élőben megnéztem bejön a gép de a hangszórókkal nemvoltam megelégedve igaz nem is hallotam őketde kicsit bénán néznek ki nekem
Help -
Morpheus00
csendes tag
Értem szóval nem az igazi ez A200 as sorozat.Gondolom ha ilyen hőmérsékleten megy a processzor akkor oda hűtés is kell és itt már elég zavaró a hűtő hangja gondolom.
vagy ennek ellenére is halk a gép ? De szerintem az általam nézett gépen még a Vista is döcögne szóval mindenképp xp lenne a megoldás bármilyen bonyolult is felrakni rá. -
Morpheus00
csendes tag
Jó estét.
Érdeklődnék Toshiba Satellite A200-1N7iránt.
Esetleg valakinek van e tulajdonában egy ilyen gép. vagy magáróla a200 as típusról tud e valami infót számomra.Elvárásaim nem nagyok a gép iránt net film zene max régebbi játékok ( 4év es ) egy dolog érdekel leginkább és ez pedig az1.4 es processzor és az mire elég.http://www.gephaz.hu/detailed_product.php?product_id=138541
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest