- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctnyr
csendes tag
válasz
Muad-Dib #1652 üzenetére
Helló!
Nekem ilyen laptopom van,egyenlőre meg vagyok vele elégedve.A kérdés,hogy te mire használnád.Játékok is elfutkorásznak rajta,bár az újjabbakat már nem tudja natív felbontásban,de azért még mindig nem számít rossznak a 7600go.(Ha kicsit visszább olvasol,akkor asszem írtam egy 3dmark eredményt is.)Legalábbis szerintem.Szóval nekem bejött,személy szerint merem ajánlani. -
ctnyr
csendes tag
válasz
StoneBridge #1493 üzenetére
Vagy a Hiren boot CD-t. Azon is megtalálható mindenféle teszt progi.
-
ctnyr
csendes tag
Amiért fizetni kéne az a service- ként való futtatás lehetősége meg a több felhasználói profil használata, amik igazándiból nem is igen kellenek egy átlag user-nak,de igazad van,nem teljesen ingyenes.
Nekem amúgy a dinamikus vezérléssel az 1,8-as core2 szinte mindig 1 ghz-en megy,és csak akkor kapcsol rá,ha kell,de nem lehet észrevenni,hogy mikor gyorsít,mikor lassít,ügyesen teszi a dolgát
[Szerkesztve] -
ctnyr
csendes tag
-
ctnyr
csendes tag
válasz
kovipetii #1454 üzenetére
A vissza nem olvasásért bocsánat,igazad van.
A ToolsCD-t én kiírtam egy cd-re,a többit hagytam,mert igazándiból nem vagyok helyszűkében,mivel egy usb-s racket is használok,és azon van a legtöbb cucc,a gépre csak telepítve rakom fel őket.Mindenesetre a ToolsCD szerintem biztos mehet,mivel ez egy az egyben egy autorun-os cd,amin a Toshiba által adott driverek és programok vannak fent.
Amúgy a videókari nekem is alapon megy,csak megnéztem mit tud,de hosszabb távon nem kísérleteztem még vele. -
ctnyr
csendes tag
Még valami:kovipetii,megnézted már,hogy a videókarin a memória milyen órajelen megy?Ha jól tudom,a gyári nvidia specifikáció 450mhz(900 effektív)-et ad meg,nálam 350 az alap,kipróbáltam óvatosan és 400-on sincs még semmi baja(huzamosabb ideig nem próbáltam,csak két 3dmark2005 ciklus futott le).350-en kb 3400 pötty,míg 400-on már 3700.Nagyjából 10%.
[Szerkesztve] -
ctnyr
csendes tag
Valaki próbálta már meghosszabítani a garanciaidőt?Csak azért kérdem,mert én a múlt héten vettem plussz egy évet az a100-906-osomhoz,lerregisztráltam a neten a leírtak szerint,és azóta nem kaptam semmi visszajelzést,és a garanciacsekkelős oldal sem változott semmit,még mindig 2008-ban van a garancia lejárta.Mennyi ennek a garkiterjesztésnek az átfutási ideje,tudja valaki?Jaaa,és mielőtt valaki beírja,még bőven a vásárlástól számított egy hónapon belül vagyok,tehát jónak kéne lennie.
-
ctnyr
csendes tag
válasz
kovipetii #1426 üzenetére
Wlan kipróbálva,nekem minden további nélkül csatlakozott az itthoni routerhez,sebesség ok-nak tűnt,bár nem sok összehasonlítási alapom van.A teljesítménnyel egyenlőre én is elégedett vagyok,egyetlen félelmem az,hogy ugyanez a teljesítmény mire lesz elég mondjuk egy év múlva.Gondolkoztam,hogy várok még egy fél évet,hátha dx10es kártyák is beszivárognal a laptopokba,de aztán belevágtam,egyenlőre nem bántam meg.Kérdés:akksis üzemidőt próbáltad már?Külföldi oldalakon nem találtam pont ilyen modellről tesztet,de a notebookreview-son van egy teszt egy szintén 7600go+1gb ram-os a100ról,csak ott a proci nem core2-es 1,8as,hanem ''sima'' coreduo.
[link]
Itt 2óra 30percet adtak meg maximumnak,de pl dvd nézés közben csak másfél óra. Próbálta már vki itthon ezt a modellt,hogy mit bír?Én aksiról csak max fél órát használtam,de a minimalista profillal 3 órát jelzett előre.Hátha...
[Szerkesztve] -
ctnyr
csendes tag
válasz
kovipetii #1424 üzenetére
Egy hete vettem én is egy ilyen notebbok-ot(A100-906) és meg tudom erősíteni,hogy a hangerőszabályzó tekergetésekor nincsen semmilyen zaj.Amúgy egyenlőre meg vagyok elégedve a géppel,még nem futottam bele semmilyen komoly problémába,egyedül azt tartom gáznak,hogy alapból csak egy év garit adnak hozzá,és a hosszabbítás 20ezer forint.De még így is olcsóbbra jön ki,mint a hasonló felszereltségű laptopok,szóval szerintem nem rossz vétel(remélem későbbs em bánom meg...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest