- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhijani
csendes tag
válasz
Evil Snowman #13750 üzenetére
Szia!
Ez is egy reakció. Nem mondtam, hogy az összes Toshiba szar, ilyet nem látok leírva a mondataimban (csak hogy számomra leszerepelt).
"Muszáj megosztanom veletek a tapasztalatomat, +1 ok, hogy miért NE vegyetek Toshiba laptopot"
Ha valaki vesz egy laptopot, az egy döntés, mindegy melyiket HP, DELL, etc.... A döntések során mérlegelünk és szempontokat gyűtjünk, kiértékelünk. Az én mondandómban, azt írtam, hogy ez +1 ok, ha az a döntési helyzet, hogy megvegyünk-e egy Toshiba laptopot, na abban az esetben ez egy ellenérv, egy negatívum, melyet jó, ha ismernek azok akik döntés előtt vannak, mert a döntés annál jobban illeszthető a célhoz, minél több a célt befolyásoló információra teszünk szert.
Remélem megérted, hogy így nem tudom elfogadni a mondandódat.
Teljesen mindegy ki kivel, hogy szerződött, az eredmény a fontos, az Aviatronic-ot miután megpróbáltam még írok.
Most az a tapasztalat, hogy egy garanciális esetben nem kapom meg azt, amiért fizettem és a javasolt megoldásuk után is fenállhat ez az állapot ami megint csak péznzembe kerülne, ez egy negatívum.
-
puhijani
csendes tag
Muszáj megosztanom veletek a tapasztalatomat, +1 ok, hogy miért NE vegyetek Toshiba laptopot (eddig nagyon kedveltem, volt egy Tecra M4, Satellite L30, Satellite A300, Portege R830-am munkahelyeken).
Pár nappal ezelőtt egy gyönyörű csík végig kúszott a laptopom kijelzőjén, ami esetemben egyértelműen nem felhasználásból származtatható hiba, a gép kítűnő, gyárihoz közeli állapotú kasznival rendelkezik, csak asztalon volt használva és viszonylag rövid ideig (valamivel több mint >1év), egyszóval vigyáztunk rá (a dell latitude-mról ezt nem mondanám el
, de azt munkára és hurcibálásra is vettem).
Garancia kiterjesztést is vásároltam a notebookra külön 4 évre összesen, plusz 1 év no problem garancia is járt eredetileg hozzá, bár sajnos ezen akció akkori aktiválásának határideje után vettem a notit, tehát ezt buktam élből.
Garanciális márkaszervíz megkeres, válasz: nem tudja garanciába cserélni, de 28-ért raknak bele új kijelzőt.
khm... MAJDNEM új ami benne van, miért is vegyek újat 28-ért, ráadásul alig használtam!? Ha azzal ugyanez lesz? Akkor megint 28-ért újat, mert az se garanciális hiba? - a márka ezzel nálam leszerepelt, ameddig ez a hozzáállás él.
(nem tudom, hogy jó helyre írtam-e, van-e más topic-ja ennek horror story-nak, de ez hatalmas üzleti probléma, etikátlan, gusztustalan).
-
puhijani
csendes tag
válasz
Sea weeed #13739 üzenetére
Szia! (szerk.: Bocsánat KBear -nek szól)
én megpróbálnám valamelyik garanciális márkaszervízt felkeresni személyesen, ők biztos segítenek a problémádban.
Garanciális szervizek:
Atlantis
http://atlantisnotebook.hu/FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 8-18 óráigÁltalános vállalási feltételek
A termék átadásakor kérjük bemutatni a készülékhez kiadott Jótállási Jegy eredeti és szabályosan kitöltött példányát. Ennek hiányában a vásárlást igazoló számla másolatát. Ezen dokumentumok hiánya esetén a szerviz csak fizetős javításra tudja átvenni a készüléket.
Amennyiben a javítás során bebizonyosodik, hogy a problémát nem meghibásodás, hanem a készülék helytelen használata okozta, a megbízó köteles kifizetni a bevizsgálási díjat.Technotrade Informatikai ZRt
1147 Budapest Öv u. 185.
Telefon: +361-467-6111
Fax: +361-467-6199
Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8:30-16 óráig
péntek: 8:30-14 óráig
Országos szervizhálózat listája, elérhetőségeik:
http://www.technotrade.hu/elerhetosegeink
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest