- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
Hali
Előre jelzem,hogy a GARANCIÁLIS szervizek,MIND EGY milyen márka Dell.Toshiba stb..csak addig vannak!!! amíg meg nem veszed ezeket a CSODA Made in CHINA.
Gyártmányú katymaszokat,útána örülj ha 1-2 évig működnek jól mert ha valami gond van akkor ide oda útasztatnák csak és jobb esetben ezt a választ kapod"a leírt hiba nem jelentkezett,vagy a nem rendeltetés szerű használat során...lab,lab...az én esetem Toshiba satelite L-20-as (nem mai darab)2 óra folyamatos üzem után alásötétedett a képernyő és amíg lenem hűlt nem jött vissza ezzel a hibával(5.évvel ezelőtt)gariba felküld B-pest,3 hét ez a válasz) a le írt hiba...) és ugyan úgy visszaküldték,erre én szétszedtem kitisztítottam a hűtő ventit, vettem alá egy + hűtőt azóta a mai napig gond nélkül működik,egy szó mint száz, nehogy aszt higgye már valaki,hogy B-pesten a szervizben foglalkozik vele valaki is sőt ki merem jelenteni hogy nem is ÉRTENEK hozzá többet mint az itt fel emlegetett úgy mond kontárok,de ezek a kon.. legalább meg javítják,és hogy te neked meg ér -é? anyit amenyit kérnek érte azt te döntöd el.
Ui:a garis esetekkel dokumentáltan merek nyilatkozni mert sok más gyártóval is jártam már így(Asus,Gigabite,..sorolhatnám és csak addig vagy jó amíg meg veszel valamit utána szevasz.
Bocs a hosszú dumáért. -
apro
senior tag
hali
Igaz csak épp a L650L13T,egy Bly-rey Disc.van benne ez a különbség a 108-al. szemben
hali
Más ,kérdésem lenne ha tudna valaki segíteni,ugye ezen a notin elő tell.Win7,van a "D "-n
egy recovery-fil-ben ezt milyen progival lehet ki írni,DVD-re vagy maradhat a D-én és (168GB)
és mellette ezt a partíciót lehet használni adatok tárolására?Nem sérül meg ettől a recovery file?
A választ előre is köszi, Ja a Noti Egy satelite 650L13T
hali
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest