- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaza93
csendes tag
A driver problémákat már megoldottam,köszönet.
De előfordult egy hiba...a windows 7-el
Frissitések telepítése után nagyon nehézkesen akar bejönni,meg valamikor csak az egér kurzort látom fekete képernyővel
Miért lehet ez? -
Zaza93
csendes tag
Aida 64 nevezetű programmal néztem meg a videókártyámat pontosan,amd radeon 6330 hd 512 mb-os..jobb klikk illesztőprogram letöltése,bejött az amd oldala,letöltöttem a dolgokat,feltaktam,de még mindig nem jelzi,és semmivel se tudom beállítani...
PL elakarok rajta inditani ilyen alap játékot és írja,hogy nincs videókártya illesztőprogram( alapjátékoknál itt az aknakeresőre gondolok pl)
De más programoknál is mint pl windows media center -
Zaza93
csendes tag
Hivatalos oldalról szedtem le....
De nem ismeri fel,egyszerűen nem értem miért nem!
64 bites op.rendszerem van,win7!
Nem tudjátok mi lehet a problem?
köszönöm! -
Zaza93
csendes tag
Sziasztok!
van egy olyan problémám a Toshiba c660d-18T típusú gépemmel,hogy nem ismeri fel a videókártyát. AMD Radeon 6330m van benne,drivereket felraktam,de még így se...
Nem tudom mit tegyek.... -
Zaza93
csendes tag
válasz
VANESSZA1 #9692 üzenetére
A gépen eredetileg win7 demó verzió volt,amit az Euronics-ba letöröltek...
Mind kiderűlt ez volt a boltba az utolsó ebből a fajtából(kirakat példány) és lehet,hogy az a baj....
Windows7-ből már több fajta volt a gépen,azzal nincs baj szerintem,csak a netezésnél és a youtubenál jelentkezett a probléma! -
Zaza93
csendes tag
Ha lefagy akkor annyira,hogy nem tudok rá reagálni,csak restartolással,a youtubenál meg lefagyás előtt beakad a hang.....
-
Zaza93
csendes tag
Ezek a driverek találhatóak a gépemen:
Bluetooth monitor 4
Bluetooth stack for windows by Toshiba
Realtek ethernet controller driver
Realtek high definiton audio driver
Realtek usb2.0 card reader
Toshiba configfree
toshiba bulletin board
Toshiba face recognition
Toshiba flash carb support utility
Toshiba hardware setup
Toshiba media controller plug-in
Toshiba web camera applicaton!
Nem tudom ezek közül melyekkel lehet baj,de kisebb szaggatások is felfedezhetőek most! -
Zaza93
csendes tag
Nincsen!
-
Zaza93
csendes tag
Driver cd-t nem kaptam a géphez,a netről szedtem le,hivatalos oldalról,64 bit-es win7-em van,méghozzá Professional..
Nem értem mi lehet a baj,főleg akkor jelentkezik,ha egyszerre több dolgot futtatok,pl telepítek valamit -
Zaza93
csendes tag
Sziasztok!
Szerdán vettem egy Toshiba Satellite c660 típusú laptopot! Miután feltelepíttem rá az operációs rendszert,rá raktam a drivereket. Ez eddig oké.
Internetezés közben(Internet Explorer,Google Chrome,Mozilla) lefagy,semmi se segít,csak az újraindítás...
És ezt eljátsza szinte mindig,netezés közben!
Nem tudjátok,hogy mi lehet a probléma?
A gépen windows 7 van!
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest