- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemark
csendes tag
Sziasztok!
Remekül megy a gépen (A300-22Z PSAGUE) a win7, de egy kis segítség kellene még. A funkciógombok menüje nem jelenik meg az FN gomb lenyomására, viszont a fényerősség-állítás így is működik. Ezt a Value Added Package fogja orvosolni?
Segítségeteket előre köszönöm! Üdv. -
freemark
csendes tag
Szép jóestét!
Nos, így egy egész napos fórumolvasás után mondhatni okosabb nem lettem, talán picit többet tudok a témáról, de sajnos ilyen driver-kérdésekhez láma vagyok...
Kérlek titeket, írjátok le, hogy egy op.rendszer nélküli A300-22Z notihoz pontosan milyen driverek szükségesek, továbbá melyek azok, amik nem árt ha fent vannak???
Valószínűleg win7 lesz rajta csak addig jó lenne leszedni a drivereket. Linkekért külön köszönet!Üdv: Márk
-
freemark
csendes tag
Bocs hogy ennyit jár a szám d hát gondolkodom és folyton történik valami...
Úgy néz ki, lesz win7es lemezem 1-2 napon belül. Azért köszi! Bye! -
freemark
csendes tag
OFF.
Segítsetek légyszi, ha tudtok! SP3as XP Eternity Lite-ot honnan tudok leszedni? Mert amit ddig néztem linkeket ott mindegyiken 404-es üzit dobott ki az oldal. Vagy már sehol sincs fent?
Köszi! -
freemark
csendes tag
Az enyém matt és szürke-ezüst, de láttam képet amin lakkfekete. Igazából nem ismerem a Toshibákat, úgy tudom a 2éves gari nincs nagyon kihasználva.
Én pedig nem vagyok sem hardcore gamer, sem pedig webfejlesztő, így azt hiszem netezésre, suliban wifire, zenehallgatásra, filmezésre tökéletes.
-
freemark
csendes tag
Ciao!
Én hoztam haza, de nem bonthattam még ki...Nemtom hogy bírom még 2hétig
Amúgy rosszat még nem olvastam erről a típusról, remélem minden oké lesz. Megpróbálok w7-et szerezni, én is afelé hajlok csak még érdemben nem tudtam lépni. Köszi a linket! -
freemark
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy A300-22Z típusú laptopot. Nincs rajta op.rendszer és sajnos nekem sincs most olyan forrásom ahonnan tudnék szerezni. Vistát nem akarok, az XP-t meg talán kicsit idejétmúltnak tartom ehhez a géphez. Kénytelen leszek pluszba venni OEM progit? :S Bár van egy régi másolt XP Prof SP2 HUN lemezem, de ha esetleg valamilyen észrevétellel, tapasztalattal vagy javaslattal segíteni tudnátok, nagyon megköszönném!
Üdvözlettel: Márk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest