- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemiss
csendes tag
Bocs, bocs!!! nem line-in-t kell rögzíteni, hanem line-out-ot!!
Lényeg a lényeg, hogy ami megszólal a gépen az rögzíthető legyen valamilyen formátumban.
Remélem érthető voltam...
-
littlemiss
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: van egy l300-as notim, szép is, jó is. DE nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet beállítani rajta, hogy egy program segítségével (Sony soundforge 8.0) rögzíteni tudjam a hankártya line-in-jét. Fontos megemlíteni, hogy Vista fut a gépen, ami még tovább bonyolítja a dolgokat (legalábbis számomra).
Az előfordulhat, hogy olyan típusú kártya van benne, amivel nem lehet rögzíteni csak a külső mikrofon segítségével?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Littlemiss
-
littlemiss
csendes tag
válasz
bdany89 #4962 üzenetére
Üdv!
Nekem is ugyanilyen típusú gépem van és ugyanezzel a problémával küzdöttem jó ideig, mint Te. Mindent próbáltam, mígnem föltettem SP2-es Xp-t és találtam egy linket a wifi-hez is. A kettő kombinációja tökéletesen megoldotta az összes eddigi problémát. Szóval itt a link, ami nekem segített: http://www.atheros.cz/download.php?atheros=AR5006X&system=1
Remélem tudtam segíteni!Littlemiss
-
littlemiss
csendes tag
Sziasztok!
Nagy-nagy segítségre lenne szükségem. Múlthéten vettem egy Satellite Pro L300-as notebookot oprendszer nélkül. Először Xp-t raktam rá, a drivereket pedig a Toshiba hivatalos oldaláról tölögettem le nagy szorgalommal. Aztán meg a gépre pakoltam szépen őket. Megszenvedtem vele, főleg a hálókártyával és az Ethernet vezérlővel. Sehogy sem akartak működni. Feladtam, jött a B terv: Vista
Föltettem, csodaszép, minden okés, kivéve az Ethernet-vezérlő!
Olvastam már lejjebb, hogy mi lehetne a gyógyír, ki is próbáltam, de nem vált be. Laikusként meg magától értetődően nem fogom kitalálni a titok nyitját.
Kérlek segítsetek!Üdv.: LM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest