Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyro05

tag

Hali!

Valakinek van személyes tapasztalata a Toshiba NB550D-vel kapcsolatban?

Magyarországon "csak" a C-30-as APU-val lehet kapni, vagy a C-50-essel is?

Köszi!

• Pyro05

tag

válasz chaval #3222 üzenetére

Szia!

Én is ezzel a kérdéssel fordultam itt az emberekhez, és az egyikőjük - Straub Zsolt - írt nekem egy minden kérdésemet kielégítő kis rövid e-mailt. ha nem baj, azt bevágnám ide:

[I]"Hali!

Csak ajánlani tudom a laptopot. Eleinte tartottam a procitól, de a tesztek böngészése után rájöttem, hogy ez is bőven elég. Személy szerint javaslom a RAM bővítést (én 4gigát raktam bele), de nem feltétlen szükséges, azonban hihetetlenül gyors lett tőle a vista.
    Játszom is vele, pl. az Oblivion max. grafikán és 4x-es szimítással szaggatás nélkül elmegy, de akár említhetném az Assasin's Creed-et is.
    Érdemes utánna járnod, hogy hol a legolcsóbb (én 178ezerért vettem + 16ezer volt bele a 2x2 giga RAM)

A gép szerintem nagyon jól össze van rakva, az aksi (most) meglepően jó. Én elég sokat hurcolászom is, és eddig jól bírta a strapát. Mindent egybevéve nagyon elégedett vagyok vele, és nem bántam meg, hogy ezt vettem."[/I]

Engem is nagyon érdekel az A200 - 1S9, csak megrémített néhány ember itteni véleménye, azonban azok akiknek ilyen lapójuk van, ők mind csak dícsérik....
    Engem meggyőztek, és a napokban meg is veszem a gépet...

Remélem tudtam segíteni kicsit :)

• Pyro05

tag

Sziaszok!

Szeretnék venni egy Toshiba A200 - 1S9 -es notebookot!
    Elég sok véleményt olvastam már róla itt korábban, de most utoljára szeretném megtudni, hogy igazából mit is tud akkor a gép! Félreértés ne essék, tisztában vagyok a gép paramétereivel és felszereltségével is, csak olyan tanácsot szeretnék kérni, akinek van, vagy aki már használta, és tudna mondani róla pár szót! :)
    Igazából a videokártyája fogott meg, ami szentem ebben az ár-kategóriában azért nem egy gyenge darab. Összehasonlítva a többi hasonló kategóriás gép vga-jával, bőven felülmúlja mindet: ( http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-2600.3771.0.html ).
    Érdekelne, hogy mire képes úgy összerakva a gép, ha van pár percetek, légyszi írjatok pár szót! :)

Köszike! :R

Új hozzászólás Aktív témák