- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyro05
tag
Hali!
Valakinek van személyes tapasztalata a Toshiba NB550D-vel kapcsolatban?
Magyarországon "csak" a C-30-as APU-val lehet kapni, vagy a C-50-essel is?
Köszi!
-
Pyro05
tag
Szia!
Én is ezzel a kérdéssel fordultam itt az emberekhez, és az egyikőjük - Straub Zsolt - írt nekem egy minden kérdésemet kielégítő kis rövid e-mailt. ha nem baj, azt bevágnám ide:
[I]"Hali!
Csak ajánlani tudom a laptopot. Eleinte tartottam a procitól, de a tesztek böngészése után rájöttem, hogy ez is bőven elég. Személy szerint javaslom a RAM bővítést (én 4gigát raktam bele), de nem feltétlen szükséges, azonban hihetetlenül gyors lett tőle a vista.
Játszom is vele, pl. az Oblivion max. grafikán és 4x-es szimítással szaggatás nélkül elmegy, de akár említhetném az Assasin's Creed-et is.
Érdemes utánna járnod, hogy hol a legolcsóbb (én 178ezerért vettem + 16ezer volt bele a 2x2 giga RAM)A gép szerintem nagyon jól össze van rakva, az aksi (most) meglepően jó. Én elég sokat hurcolászom is, és eddig jól bírta a strapát. Mindent egybevéve nagyon elégedett vagyok vele, és nem bántam meg, hogy ezt vettem."[/I]
Engem is nagyon érdekel az A200 - 1S9, csak megrémített néhány ember itteni véleménye, azonban azok akiknek ilyen lapójuk van, ők mind csak dícsérik....
Engem meggyőztek, és a napokban meg is veszem a gépet...Remélem tudtam segíteni kicsit
-
Pyro05
tag
Sziaszok!
Szeretnék venni egy Toshiba A200 - 1S9 -es notebookot!
Elég sok véleményt olvastam már róla itt korábban, de most utoljára szeretném megtudni, hogy igazából mit is tud akkor a gép! Félreértés ne essék, tisztában vagyok a gép paramétereivel és felszereltségével is, csak olyan tanácsot szeretnék kérni, akinek van, vagy aki már használta, és tudna mondani róla pár szót!
Igazából a videokártyája fogott meg, ami szentem ebben az ár-kategóriában azért nem egy gyenge darab. Összehasonlítva a többi hasonló kategóriás gép vga-jával, bőven felülmúlja mindet: ( http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-2600.3771.0.html ).
Érdekelne, hogy mire képes úgy összerakva a gép, ha van pár percetek, légyszi írjatok pár szót!Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest