- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruadi
csendes tag
válasz
Sz.Miki #4199 üzenetére
Szia!
Nekem 1hete van a300-1jh notim, eddig teljesen karcmentes. (Jó mondjuk nagyon vigyázok rá.) Viszont ahogy gyűjti az ujjlenyomatokat az borzaszó, ha nem is minden használat után, de minden második használat után törölgetni kell.Őszintén szólva, ugyanúgy mint másik notebook, ha a kijelző sarkát fogva akarod felnyitni akkor természetesen "nyeklik",de egyáltalán nem recseg.amúgy nagyon masszív, vastagabb is maga a notebook és a kijelző is mint más notebookoké. -
ruadi
csendes tag
Ez így van ahogy ABE mondta, bár én körülnéztem és pl az intel oldaláról szedtem le az SATA drivert mert ott frissebb volt mint a Toshiba oldalon.Nekem egyedül az érintőgombok nem működnek az Xp alatt. vagyis azt csinálja a gép h. a Média gombbal (balról a második) kikapcsolt állapotba elindítja a gépet,amúgy egyik sem reagál semmire.Ezen kívül mindent fel tudtam tenni a gépre hiba nélkül és természetesen működik is minden.
esetleg az előzőekben említett problémámra tud valaki valami választ? -
ruadi
csendes tag
sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem h. szerintetek milyen chipset van a Toshiba A300-1jh nevü laptopban.Mert amit megadtam toshiba oldal ott gm965 van írva, de más forgalmazói oldalakon pm965 van írva. Fontos lenne tudnom mert most vettem egy ilyen gépet és xpt akarok rárakni.
kösz előre is. -
ruadi
csendes tag
Sziasztok!
toshiba a300-1jh laptopot szeretnék venni. viszont vásárlás előtt lenne pár kérdésem.
Mit kapok a csomagolásban a notebookhoz? pl: drivereket kapok hozzá? Kompatibilis lesz-e xp vel?valamint mi aza Belső HD 720p-támogatás ? segít az lcd tvvel kapcsolatban?
ja és milyen játékok mennek el rajta?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
ruadi
csendes tag
válasz
szaszayanou #4058 üzenetére
Köszi szépen a választ. Valószinüleg én is azt fogom, bár most találtam egy Asust: F5SL-AP104 és egy másik HP-t is :HP dv5-1020eh.Még gondolkodom a dolgokon...Esetleg még valami tapasztalatot írhatnál a gépedről, pl: mi az ami nagyon tetszik a gépben vagy ha van valami ami nem tetszik akkor azt, mennyit bír az aksi, mennyire jó a wifi benne, mert mikor utánna olvastam ezeket mondták h. gyenge pontja a laptopnak.
Kösz még egyszer. -
ruadi
csendes tag
Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok, 3 laptop között vacilálok: Toshiba satelite a300-1jh, HP dv6960 hu(fm455ea), és Msi gx600px-214, tudom h. az msi veri az első két laptopot viszont annak a kinézete nem tetszik annyira mint a másik kettőé. Véleményeteket szeretném kérni a laptopokról és a toshibának a videókarijáról: ati rad 3470xt.Az is érdekelne h. mennyire massziv a laptop ház mert sokat hurcolnám kocsiban és vonaton. valamint ha tudtok ajánllani mindenes használatra más laptopot kb 180e ért azt is szívesen fogadom.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest