- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxonb76
csendes tag
válasz
Anthony001
üzenetére
L850 - 13U -nál:
Megnyomkodtam a billentyűzetet. Nem horpad jobban mint egy átlagos másik gépé. Szerintem emiatt nyugodtan megveheted.
Ami a burkolatot illeti:
Ez fényes és matt - elég masszív noha nem fém - viszont nem marad meg rajta az újjlenyomat; Ennyi pénzért nem kapsz fémvázast szerintem.
Ami engem zavar egy kicsit hogy pl. az usb portok a hdmi, d-sub, utp és a hang is jobb oldalt vannak elhelyezve így ha egerezel (én szoktam) akkor a sok kábel kicsit zavaró lehet. Nem is értem miért nem tettek semmilyen portot a hátuljára.
Ja persze karcolódhat a burkolat, de gondolom nem akarod késsel vagy gémkapoccsal kapirgálni. -
Kbali
nagyúr
válasz
Anthony001
üzenetére
Ne bízz senki ítéletében, a legtöbben az első gépüket vették/kapták, ahol az volt a kitétel, hogy 150/160 ezerből a legerősebb konfig legyen, mert most megy egyetemre/főiskolára és játszani akar. Ebben a kategóriában NINCS világmegváltó verzió, ilyen feltételek mellett.
Igen, karcolódhat a burkolata (nemigen van olyan gép, aminek nem); igen, nem a legjobb a billentyűzet alátámasztása (de nem is egésznapi gépelésre szánták, hanem hobbi felhasználásra).
Mindenképpen nézd/tapogasd meg élőben is, mielőtt megveszed - vagy webshop és ha nem tetszik, akkor visszaviszed vagy küldöd és visszakéred az árát (az általad említett két dolgot bekapcsolás nélkül is ellenőrizni tudod). -
saxonb76
csendes tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Hol olvastad?
Én egy L850-13U-t vettem. Teljesen korrekt a felépítése és a billentyűzete.
Annyi az egyetlen, hogy driverileg kicsit macerás de WIN7 alá minden van (XP-vel ne kísérletezz, engem is gyorsan lebeszéltek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou