Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Anthony001
senior tag
válasz
saxonb76
üzenetére
Itt nézegetem a topikokat, mert egy jó hónap múlva akarok venni egy l850-13m-et, és biztosra akarok menni. Valamelyik hsz-ben írták, hogy billentyű nagyon benyomódik, illetve karcosodásra hajlamos az anyaga. Sajnos még nem volt lehetőségem élőben megtekinteni, ezért érdeklődöm..

-
mr_ricsi
veterán
válasz
saxonb76
üzenetére
"hol találok xp drivereket: L850-hez?"
Progival (unknown device identifier és hasonlók) beazonosítod a notiban lévő hardvereket, aztán a chipgyártók oldalait felkeresed. Ha a gyártói oldalon sem találsz XP drivert, akkor talán nem véletlen, hogy a Toshiba nem támogatja az XP-t."xp-hez meg már nincs fenn driver..."
Arról még nem hallottál, hogy a notigyártók új notii általában nem támogatják az XP-t? Ha van benne legalább 4 GB memória, akkor alapból nincs támogatva az XP."Az miért lehet hogy sem az aida sem az everest nem indul el hanem kékhalál-al elszáll?"
Mert nincs felrakva a VGA driver. -
JoinR
őstag
válasz
saxonb76
üzenetére
Most komolyan, ki szórakozik még XP-vel? Én se csinálnék driver-eket egy 10 éves oprendszerre, ha van helyette jól működő, újabb, korszerűbb, stb...
Amúgy nem tudom mit lehet annyira szenvedni a driver-ekkel, most részletesen nincs időm segíteni, de el kell olvasni, hogy milyen driver-t töltesz le, és fel kell rakni. Vagy rakd fel mindet, jegyezd meg hogy mi micsoda, rakd újra a gépet, és rakd fel csak azt ami tényleg kell...
Win7-tel amúgy automatikusan működött nekem az USB3, szóval azzal nem lesz baj. -
Latency
senior tag
válasz
saxonb76
üzenetére
Nekem is van 13U-m. Jól össze van rakva, nem csavarodik stb. egyedül a kijelző fedele "horpad" egy kicsit. A billentyűzet jól használható, a touchpad is rendben van. Az i5-ös proci és a VGA is viszonylag erős, én az Alan Wake American Nightmare-el próbáltam és közepes grafikán hibátlanul fut.
Ami kicsit zavaró, hogy a kéztámasz jobb oldala egy idő után érezhetően melegszik, de ez még bőven elviselhető. A kijelzőtől nem ájultam el, használható de a színei eléggé fakóak (driverből korrigálható).
Szerintem jó vétel, erős hardver egy elég jó házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou