Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagabor
aktív tag
válasz
Dzsánni
üzenetére
Helo!
Nekem ugyanezen tipusom van, és nekem is volt ilyen gondom, mint feljebb olvashatod a kommentem miben tanácsot kérek
A történet a következő, netes haverok miatt sokat használtam teamspeaket, viszont ts-en a hangom nagyon halk voltam hacsak nem adtam a mikrofonra +20db erősítést.
Mostanában költözés miatt már nem ts-ezek, viszont az erősítésről meg is feledkeztem, olyannyira hogy mikor már harmadnap is sipolt a gép sem tudtam hogy mia baja. Aztán egyszer csak leesett. Persze hogy az erősítés. Nézd meg neked mennyin van, valószínű hogy nálad is fel van tekerve. Realtek hd audio managerben megtalálod.Viszont én is kérdeznék, tudja valaki hogy mitől nem jelenik meg az előlapi mikrofon fülecskéje az audio managerben? Valamikor megjelenik, de mostanában nem szokott, azt hiszem driver reinstall lesz talán segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Linux kezdőknek
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou