- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wienattwo #2087 üzenetére
google earth-öt nem próbáltam még vele. van valahol 3dmark eredményes topik, ott biztos letesztelte már valaki, hogy mit bír. a heroes V (egyetlen játék amivel játszok) 1024es felbontásban normal beállítások mellett nagyon szépen fut. inkább a giga ram tűnik kevésnek, a vista eléggé zabálja, kb 200-300 mega marad szabad. bővíteni nemtudom hogyan érdemes. elég-e bele még egy gigás modul, vagy eladni a 2*512őt, és 2*1 gigát venni.
-
válasz
wienattwo #2050 üzenetére
ez nagyon jó kérdés
lehet, hogy ugyanaz a kettő, csak máshol máshogy hívják, mint pl a fényképezőket. néhol meg 950-essel hirdetik itthon, mert jobban hangzik. a vista eszközkezelője mobile intel(r) 945gm/gu express chipset family-t ír, egyebet nem sikerült még kiderítenem.
-
Kbali
nagyúr
válasz
wienattwo #2003 üzenetére
Wlan-t használsz: Nekem azzal használva bír ennyit közel egy év után. A hirdetésben adott üzemidő laboratóriumi körülményeket idéz, mint az autók fogyasztása. A teljes kapacitást ezek az akksik csak néhány lemerítés/feltöltés után érik el. Nem kértél bele plusz ram-ot?
-
Kbali
nagyúr
válasz
wienattwo #1993 üzenetére
Az új, Vistás gépekre alap a 2 év garancia már, illetve akár 5 év garanciát is vehetsz a gépedhez.
A Satellite sorozat nem business kategória, ergo a minősége sem lesz az. Ezeket a gépeket nem arra tervezik, hogy naponta 15-ször csukod/nyitod, kikapcs/bekapcs, meg menjen napi 10-15 órát.
Faterom régi gépe (4-5 éves) még mindig megy, igaz mocskos és az akksija kuka. Az új nincs még 1 éves, de lötyög a zsanéron a kijelző, megkopott a touchpad, de ő pont a nem megfelelő használó.
Az én gépem is 1 éves lesz hamarosan, de semmi baja, igaz én nem napi 10 órát nyúzom, meg használok mellette egeret.
[Szerkesztve] -
ufonauta
aktív tag
válasz
wienattwo #1974 üzenetére
''Egyébként az sem megoldás, ha az akksidat feltöltöd, aztán elrakod állni, ugyanis a liion akkuknál sokkal erősebben jelentkezik az öregedés folyamata, mint a nimh-es akkuknál, vagyis állva is gyengül idővel.''
Igazad lehet, viszont nekem 8 hónapos a gép és az akksi ezzel a módszerrel még mindig 1 óra és 40 percet bír, ha szükség van rá. Ha állandóan benne lett volna és naponta többször áramtalanítottam volna gyanítom, hogy már meghalt volna.
''Ha az a volna, ott nem lett volna...''
A fene tudja mi a jobb akksi téren. Az biztos, hogyha egy áramszünet miatt elhalálozik a gép, akkor tökön szúrom magamat, hogy ennyire kiméltem az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest