Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dontorrent
tag
válasz
Újoncka
üzenetére
Szia!
Köszönöm válszod,segítséged! Letöltöttem és telepítettem az Everestet,de valahogy nem igazán akarja részletesen feltárni a RAM tipusát,adatait...Mennyi a kihasználtság,mennyi szabad memóri használható fel...ilyeneket mutat meg.Lehet jobban teszem ha mégis kiveszem és elballagok vele egy számtech boltba? Csak hát még garis és nem igazán örülnék annak ha elveszteném ez miatt,amikor épp azon gondolkodom,hogy meghosszabbítom még 2 évre.
Más: Mint írtam is,most 2Gb van benne.Szerinted is elég bele még egy 2Gb-os ram,ugye? Felesleges akár 4Gb-at vennem bele,a 6Gb-al sem fog gyorsabban futni,ill.gyorsabban betöltődni a gép???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Janou