Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Bocsi, az előbb kicsit összeszedetlenül írtam le a szétbontás menetét. Tehát ahogy én emlékszem:
1. Alul le kell szedni a fedeleket, és kiszedni a memóriát, WLAN kártyát, winchestert, illetve a DVD meghajtót.
2. Ki kell csavarni alul az összes csavart, illetve a zsanérnál egy-egy csavart a burkolatról.
3. Le kell pattintani a zsanért takaró fekete burkolatot, ami alatt szintén van csavar.
4. Ki kell pattintani a billenytűzetet, majd a képernyő szalagkábelét lecsatlakoztatni, és végül az egész képernyőt leszedni.
5. Innentől lehet tovább keresni a csavarokat, és tovább bontani a gépet, a lényeg, hogy tulajdonképpen mindig felülről kell indulni.
Sok sikert hozzá, remélem kicsit segítettem, bár talán lesz olyan is, aki pontosabb infót tud adni.

-
ABE
őstag
Ezt így nehéz megmondani, éppen mi nem stimmel. A gépemben nem én cseréltem a procit, csak néztem. Egy biztos: teljesen darabokra kell szedni a gépet, a kijelzőt is külön le kell szedni, a bill. körül lévő műanyagokat le kell pattintani, azok alatt is van csavar asszem. Ki kell szedni a billentyűzetet, alul az összes zárófedelet le kell szedni, kivenni a memóriát, merevlemezt, wlan kártyát. Amúgy könnyebb lenne, ha elmondanád pontosabban, hol tartasz. Matrica alatt nincsen csavar, viszont miután MINDEN látható csavart eltávolítottál (pl. a zsanérnál kívül is fogja egy-egy csavar a burkolatot), nem alulról, hanem felülről kell megbontani a gépet (néha elég nehéz kipattintani egy elemet). Amúgy azt tudnod kell, nem egyszerű szétszedni, még akkor is legalább 1 óra a csere, ha valaki vágja a dolgot. Én továbbra se mernék nekiesni a gépnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou