Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kavarc

aktív tag

válasz ABE #2196 üzenetére

Szia ABE!
    Először is köszi a választ!
    Meg tudnád mondani, hogy honnan/miből valószínűsíted a chipsetes információidat pontosan? Ill azt is meg tudod mondani a toshiba melyik oldalán találtad meg a pontos típust?
    Az intel oldalán csak annyi infót találtam, hogy ha tényleg 945GM a chipset, akkor core 2 duo-t is támogatnak a gépem.
    Egyébként csodálkozom, hogy ekkora cégnél nincs egy mindent leíró technikai dokumnetáció egy notiról... Kicsit bosszantó dolog.

Amúgy természetesen a későbbi upgrade-et szervízben terveztem, semmiképp nem szeretnék barkácsolni egy 2éves garanciával rendelkező gépen.

Én el hiszem, hogy van akinek 180ezer forint nem nagy összeg egy notebook-ért; én viszont úgy gondolom, hogy a belépő szint 110-120 -nál kezdődik. Sajnos az oprsz-el is felültettek kicsit, mivel hírdetett home premium helyett home basic-et kaptam. A gyári szám ellenőrzése után kiderült, hogy ezt a gépet valóben ilyennel szállították, szal a viszonteladónál reklamációnak helye nincs.
    A hardware pedig egyáltalán nem egy nagy szám, ha viszont csak max 533 FSB-t tud, akkor pedig legalább 50ezerrel kevesebbet ér, mint amennyit elkértek érte.
    Amúgy BIOS-ból nem lehet megtudni valahogyan az alaplapi adatokat?

Új hozzászólás Aktív témák