- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#65388800 törölt tag válasz  pinnacle

üzenetére pinnacle

üzenetéreA toshiba oldalán végignéztem az összes Satellite 17"-os laptopot, hogy valahol lehet-e kapni, de egyiket sem. Általában 2013.04-09 között mentek ki a forgalomból. Amit találtam 17"-os gép az Qosmio viszont azt ahogy előbb írtam elég drága. Szerintem itt a prohardveren biztos fognak írni, ha lesz valami új Satellite, mert a korábbiakról is írtak. Azt észrevettem, hogy ahogy jönnek úgy mennek. Másfél éve vettem egy laptopot áprilisban jött ki augusztusban vettem meg október közepe fele meg már nem is volt. Itt van egy: [link] de erről a boltról még nem hallottam csak áru keresőn akadtam rá. Viszont ez 300 ezer forint. Más megbízhatóbb oldalakon viszont már nem volt elérhető pl ipon.hu, laptop.hu, stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou
 Janou