Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyslee
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy valaha szervizbe kell majd adnom egy szamitogepemet. Szuksegem van a gepre, mar csak az a kerdes, hogy megeri e javittatni, angliaban eleg borsos aron megy ez... Lehet akkor mar egy ujat venni erdemesebb. Ami a fura, hogy ha jatszom vele akkor semmi baja. Amint kilepek az asztalra, vagy lefagy vagy ujraindul... Majus 15 ota diablo 3zok rajta es egyetlen egyszer nem fordult elo, hogy jatek kozben fagyott/ujraindult volna... Mar arra hasznalom a jatekokat, hogy ha letoltes miatt bekapcsolva akarom hagyni es biztosra szeretnek menni akkor elinditom a D3-at pl es 4-5 napig is bekapcsolva marad a gep fagyas nelkul...
A hdd nelkuli bootot meg kiprobalom (a dvd-t mar egy honapja kiszedtem
), de ha az sem megy, valami az alaplapon kellett, hogy elszalljon. Meg biost is frissitettem hatha az a baja, esetleg meg talan a power gomb vezetekelesenek ellenorzese belefer...Mindenesetre koszonet az eddigi segito szandekert, meg ha orvosolni nem is sikerult a problemamat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), de ha az sem megy, valami az alaplapon kellett, hogy elszalljon. Meg biost is frissitettem hatha az a baja, esetleg meg talan a power gomb vezetekelesenek ellenorzese belefer...
Janou