Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• goyslee

csendes tag

válasz mr_ricsi #10129 üzenetére

Nem gondoltam volna, hogy valaha szervizbe kell majd adnom egy szamitogepemet. Szuksegem van a gepre, mar csak az a kerdes, hogy megeri e javittatni, angliaban eleg borsos aron megy ez... Lehet akkor mar egy ujat venni erdemesebb. Ami a fura, hogy ha jatszom vele akkor semmi baja. Amint kilepek az asztalra, vagy lefagy vagy ujraindul... Majus 15 ota diablo 3zok rajta es egyetlen egyszer nem fordult elo, hogy jatek kozben fagyott/ujraindult volna... Mar arra hasznalom a jatekokat, hogy ha letoltes miatt bekapcsolva akarom hagyni es biztosra szeretnek menni akkor elinditom a D3-at pl es 4-5 napig is bekapcsolva marad a gep fagyas nelkul...

A hdd nelkuli bootot meg kiprobalom (a dvd-t mar egy honapja kiszedtem :) ), de ha az sem megy, valami az alaplapon kellett, hogy elszalljon. Meg biost is frissitettem hatha az a baja, esetleg meg talan a power gomb vezetekelesenek ellenorzese belefer...

Mindenesetre koszonet az eddigi segito szandekert, meg ha orvosolni nem is sikerult a problemamat...

Új hozzászólás Aktív témák