- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mivel van tobbfele jogosultsag, sztem igenis vannak kulonbsegek adminok kozott ... de nem ragaszkodom tulzottan a velemenyem abszolute helyessegehez.
Annak az adminnak is ugyanolyan jogai vannak, mint az eredetinek. ez mar csak azert sem igaz mert ugye a ket admin accountba beloggolva kulon kulon nem ugyanolyan jogaid vannak ezekkel a fileokkal ... ezert is nyilt a topic. persze meg mindig elofordulhat hogy nem jogosultsag gond lesz ... de nekem ez az accountok kozotti valtas mindig torolhetove tette a file-t.
pelda ... local admin, domain admin ... stb. ezek biztosan nem ugyanolyan jogosultsagokkal rendelkeznek.
[Szerkesztve]
elnezest a sok szerkesztesert ... regota nem jartam itt
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Benmartin #13 üzenetére
bevallom nem tudom a terminologiat
hogy pontosan hogy hivjak ezt az accountot, lenyeg hogy installnal asszem ezt hozod letre. aztan mikor XP feltelepult, es uj accountot hozat veled letre akkor mar egy limitalt jogosultsagu admin accountot hoz letre ... de ha vhol rosszul mondom majd kijavitanak. a file torlesre ez nekem eddig mindig megoldas volt.
-
törölt tag
en ezeket ugy oldottam meg hogy adminkent jelentkeztem be XPre. nem, nem a szokvanyos admin accounttal hanem boszen nyomogatva F8at
es csokkentett modban adminkent. Ami mostpontosan nem tudom de nagyobb jogosultsagokkal rendelkezik mint mikor csak hagyom hogy a login screen-t behozza. szal csokkentett modban siman lejatszhato torolhetoek ezek a fileok.
amugy en ntfs permission / jogokra gyanakszom, volt mar nalam ilyen doksinal, filmnel stb ... de erdekes modon a filmet amit nem tudtam normal modban adminkent lejatszani csokkentett modban siman lejatszotta ... szal sztem itt lesz a kutya elasva.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest