Új hozzászólás Aktív témák

• GrooveHero

addikt

Üdv. Nemrég újra elővettem ezt a gyöngyszemet. lv 70 engineer-rel tolom most, de a legdurvább cuccokat még nem kezdte el szórni, tudja vki hogy mikor fogja? Mert unique cuccok már vannak, de a legendaryk még hiányoznak. Eddig egy kétkezes fegyverrel toltam, mert jó nagyot oda lehet ba**ni alapon gondolkodtam. Aztán találtam vmi jó kis egykezes claw-t, ami ugye nem engi cucc, de lég frankó. Találtam hozzá egy jó kis pajzsot, így azért lehetett aprítani. Aztán nemrég a dobókockás csávónál zsákbamacskát vettem és kidobta a King Pogg kaszáját. Ezzel is nagyon jól lehet pusztítani. Sőt rá nemsokkal kaptam egy kétkezes kardot, aminek lánc fut végig az élén, de ahhoz 79-es szint kell, ami még messze van. A gond csak az, hogy úgy érzem, hogy kicsit el van csúszva a dolog. Mert ha most tudnám használni, az már baba lenne, de majdnem 10 szint múlva sztem már kevéske lesz. Vmi nagyon durva kis egyedi egykezes kard kéne, amivel gyorsan lehet támadni, mondjuk olyan 0.7-0.8 sec-enként. Hozzá vmi franyesz kis pajzs, oszt mehet az írtás. Amúgy most game+-on vagy, vagy nem is tudom mi a neve, tehát már újrakezdtem a játékot.
    Tehát akkor a fő kérdés:

Tudja vki mikor kezdi el a játék szórni ezeket a legendary cuccokat?

Új hozzászólás Aktív témák