- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tóniszomszéd #6464 üzenetére
Nem, maga a bcm driver open source, a linux kernelekben is be lehet kapcsolni, mert ott van a menuconfigban. A wiki szerint 2010 óta megvan.
Bár azt el tudom képzelni, hogy a 2.4-es kernelbe Shibby-nek úgy kellett portolnia a modult...
Ettől függetlenül, ha zárt is lenne a driver, a kapcsolódási kísérleteket nem ő intézi, arra más szoftver van. Ott kéne körülnézni, h tud-e logolni.
-
válasz
Tóniszomszéd #6461 üzenetére
Nem sajnos. Egyszer írtam neki, h tegye be az fw-be a radius accountingot, erre visszaírt, h a sima radius-t hogy tudom beállítani. Nade megírtam neki, h ok, ez megvan, de a radius accountingot az fw nem tudja. Ahhoz a hostapd konfigját kéne állítani. Na és ez után nem válaszolt egyik e-mailemre sem. Pedig küldtem neki kész forrásokat. Mindig csak annyit tapasztaltam, h a következő Tomato branch-be bekerült egy-egy javaslatom/kódom.
Szóval előbb utóbb meguntam ezt a régi, éppen, h még működő konfigot és most egy saját firmware-n dolgozok.
Ui.: Yahoo! Az arm forrás fent van!
Hogy ezt én mennyi ideje keresem.
Ó, de kár, h nem látom ezt előbb!
-
válasz
Tóniszomszéd #6458 üzenetére
Én sokat nyavalyogtam Shibbynél, h adja oda a forrást, de nem válaszolt egyszer sem... Git repót, v valami source tree-t meg nem találtam... Úgyhogy gondolom zárt...
(#6459) Intruder2k5
Értem. De ez esetben is lehet különbség a két eszköz esetében.
2. Pont az a lényeg a netcfg-s cuccal, h hozzá tudok férni a BL-hez felnyitás és soros konzol nélkül. Persze ez is BL függő, de eddig mindkét routeremen ment.
-
csixy
addikt
válasz
Tóniszomszéd #6449 üzenetére
Engem a Tenda N6-os és N60-as nem érdekel , ezt két lehetőséget eddig értelmezési tartományon kívülinek tekintettem. Nekem Tenda N80-asom van. Tudom, hogy van még egy Tenda N80-as verzió Shibbytől ,de az 16mb-os Flashra készült ,az enyém pedig 8mb Flash-sal van felszerelve.
Ha pedig az N6-os, vagy N60-as firm jó a Tenda N80 -ra akkor a szerző miért nem írja oda ???
-
válasz
Tóniszomszéd #6430 üzenetére
Simán betallózod és flasheled menüből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Robogó, kismotor
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged