- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabozsolt87 #94 üzenetére
Kíváncsi leszek rá!
-
válasz
szabozsolt87 #84 üzenetére
Az egy marhaság szerintem, a DD-WRT-seknek ez a 30/30/30-as reset a mániájuk, mindenhol ezt nyomják! Semmivel sem csinál többet, mint egy sima reset, vagy akár az fw menüből történt restore.... Próbáltad néhány percre áramtalanítani?
-
válasz
szabozsolt87 #82 üzenetére
Hát nem tudom honnan szedted ezt az ősöreg fw-t, de ebben még USB támogatás sincs! Ez az eredeti Jonathan Zarate féle Tomato... Sajnos semmi biztosat nem tudok, csak tippelhetek én is! Esetleg a TomatoUSB-vel?
-
válasz
szabozsolt87 #80 üzenetére
Szia!
Pedig ez szegényke valóban elég régi... Az igazat megvallva nem értem, hogy miért nem megy fel rá az új verzió, ilyet még sosem halottam, hogy Tomato-ra Tomato nem megy rá! Esetleg azt tudom javasolni, hogy próbáld meg két lépcsőben, elsőként mondjuk kezdve ezzel...
-
válasz
szabozsolt87 #78 üzenetére
-
válasz
szabozsolt87 #76 üzenetére
Próbáltad másik böngészővel is?
-
válasz
szabozsolt87 #70 üzenetére
Intrenet Explorerből csináltad a flashelést?
Szerintem ne vacakolj DD-WRT-vel, simán told fel a Tomato-t, mint ahogy azt ITT is teszik! Én egyébként a Shibby féle verziót ajánlom Neked, amiből a router lista alapján, a K26 build-ből választhatsz! Pontosabban ezeken belül is a tomato-K26USB-1.28.RT-MIPSR2-100 név kezdetűekből választhatod, a 8MB alattiakat! Amiben benne van a torrent kliens, az a tomato-K26USB-1.28.RT-MIPSR2-100-BT-VPN.trx de bármelyik másikra is feltehető utólag!
-
válasz
szabozsolt87 #68 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest