-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
Topikgazda
válasz
w.miki #10194 üzenetére
A "frame burst"-ot érdemes bekapcsolni, nekem (is) segített. Ezenkívül a channel width legyen 40Mhz, a channel pedig egy olyan csatorna legyen, amit a lakás/ház környékén senki nem használ (ennek meghatározási módjáról a [wifi] topic-ban lehet olvasni). A "transmit power"-el a wifi teljesítményét lehet felhúzni, de nem minden esetben jó a max. érték. Szóval: ez egy csomó tesztet igényel.
-
Dzsekó
addikt
válasz
w.miki #10194 üzenetére
Szerintem amit tjsz írt 1. pontban, az nem fog menni. Legalábbis nálam router kiírta a tomato trx-re ellenőrzés után, hogy nem jó fájl vagy nem firmware fájl.
Szóval csak a restoration utility-vel fog menni szerintem. A leírást meg Te magad linkelted, szó szerint úgy kell csinálni. Hosszan kell nyomni a resetet, hogy mentési módba lépjen a router. Ne felejts el fix ip-t állítani mielőtt elkezded, de minden szépen le van írva a linken.
Ez a wifi erősítés nem tudom mennyire megy 1 routerrel. Van egy afterburner funkció, de sosem próbáltam. Advanced->Wireless->Afterburner->Enabled. De ha van még egy router, akkor ki lehetne próbálni a WDS-t, azzal többre mennétek. (annyit lehet itt módosítani, hogy mind a két routeren mehet az Access Point + WDS ugyanazzal az SSID-vel és jelszóval, de eltérő csatornán, és akkor amelyik routerhez közelebb van a wifis eszköz, arra hangol rá). -
tjsz
Topikgazda
válasz
w.miki #10192 üzenetére
A zip file-t ki kell csomagolni, az abban lévő trx file-t kell feltölteni a router-re. 2 lehetőség van:
1. belépsz a gyári Asus menübe (web-es felület), majd ott megkeresed a firmware cserét, ahol kitallózod ezt a trx file-t.
2. ahogy korábban említették, van egy Asus restoration tool, azzal töltöd fel ezt a trx file-t.
Ha jól érzékelem, akkor az ismerősödnek nem sok IT tapasztalata van, ezért akarod te csinálni távolról. A gond az, hogy távolról majd nem tudod, hogy éppen hol tart a folyamat, mit kell(ene) tenni éppen stb., ebből gond lehet. Az ország melyik részében van az ismerősöd? Nem lenne jobb, valami helyi IT-ssal ezt megoldani?
-
tjsz
Topikgazda
válasz
w.miki #10185 üzenetére
Azért nézd meg, hogy mennyi NVRAM van a router-edben!! Az említett hozzászólásban már írták hogy 64K, de hardver eltérések lehetnek! A routered alján van írva, hogy melyik verzióról van szó, az alapján ki tudod google-zni, hogy mennyi van benne. És az alapján már ki tudod találni, hogy melyik lesz jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest