- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
Anonymus23 #51170 üzenetére
Magányos csillag. A 2. GE alatt se jött össze a szett. De nem adom fel, ma is kaptam 2 mellényt
Kár hogy nincs piac, nem lehet cserélni egymás közt.Van egyébként valami ajánlott gear hozzá? Játszik ezzel valaki? A CHC itt mivel alapból kisebb, az LMG is jobban szór, mire érdemes inkább pakolni?
-
zzolika
aktív tag
válasz
Anonymus23 #51168 üzenetére
Köszönöm. A főnixet tudom, emelve volt most, de azt ki is írja.
A többiből túl sok van, és semmire se jóNem tudok szövetet felszedni/átalakítani a napi 25 div-es feladatokhoz, mert 4000 van. Craftolni kellett valamit, hogy fogyjon.
Akkor még nyugodtan gyűjthetem a divetAddig nem akarok nekiállni optimalizálni, amíg nincs meg mind a 6 classi, mert közben lehet bead egy jobbat a másikhoz. Pl van már 5 kesztyű, 4 mellény, de a maszkot sehogy nem akarja adni
-
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Az összegyűjtött Div technek mi a maximum értéke? 1655 van most.
Pajzs láda nyitása után írta ki, hogy elértem valamiből a max mennyiséget, de azt nem hogy miből.
A többi pénznél írja mennyi a max. Inkább eltekerem akkor egy félkész szettre, nem spajzolom tovább. -
zzolika
aktív tag
Nem a géppel van ott a baj, annak vinni kéne. Dx12? Win10?
Nekem win7, dx 11, megy simán 8 giga rammal, hdd-ről. 1920x1200, magas grafikán.
Előtte 1 GB-os 7790-el toltam, alacsonyon úgy is ment, de kb 1 óra játék után elkezdett szaggatni amikor több emberes akció jött. Kilépés, belépés, megint jó volt egy ideig, gondolom elfogyott a videoram. Ahhoz képest hogy 2 GB a minimum elég jól ment
Az új videokari (970/3.5GB) megoldotta. A te kártyádon is menni kéne legalább mediumon.
A lassú net inkább ugráló figurákat okoz.
Nem melegszik túl a proci/vga és trottingol?
Próbáld meg a grafikai beállításokat, lehet hogy csak egyet kell átkapcsolni és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest