- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
yodamester10 #11013 üzenetére
GTX 960 van a q6600 mellé, illetve 8 gb ram
a dx 12-őt meg sajnálom, mert a kártya bírná és azzal talán a proci is... Majd szerintem megpróbálok valahonnan egy kölcsön példányt szerezni, letesztelni, mert sajnos én is azt látom, hogy nem kíméli a processzort sem, sajnos nem hiszem, hogy 30-40 fpsnél többet bírna a proci és akkor még lehet annak örülnöm kellene...
-
Mythsardan
aktív tag
Sziasztok,
A kereső nem igazán tudott segíteni nekem, így remélem, hogy valaki tud innen. Olyan kérdésem lenne, hogy nem akart-e valaki közületek egy c2q q6600-al játszani? Vagy esetleg egy másik c2q-al, bármelyikkel? Elkezdtem szemezgetni a játékkal, de van egy olyan érzésem, hogy dx 12 nélkül a q6600 nem lenne elég neki.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest