- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukgab
tag
Sziasztok
Úgy néz ki, hogy többen kaptak promóciós kódot az UBI-tól, melyben egy 30% os kuponkód van, amely csak 2017. január 20. -ig lehet beváltani! Elvileg a gmail es promóciók között találjátok meg a levelet.
Ha valakinek nincs a kódra szüksége, legyen olyan kedves elküldeni nekem privátba, mert én lehet beruházok akkor a wildlands ra uplayen.Thanks for being with us in 2016! We hope we've helped you experience some enjoyable moments, and that you appreciated our games and merchandise.
To thank you for being a loyal customer, please find enclosed a code for 30% off everything in our catalogue, valid until 20th January 2017.
-
lukgab
tag
Sziasztok
Megvettem a season passt mert 1.1 után újra szeretnék játszani és társakat keresek, hogy megcsináltam az undergroundot és a survivalt - UPLAY: Brazcsi - 2 nap mulva szabin leszek már idén vagyis akár délelőtt is tudnék játszani ha lenne valaki
Csak feldobáltam magamra a 256 os cuccokat, hogy meglegyen a GS em, de ahogy látom Alpha és Sentry cuccokat kellene farmolnom és persze famas / m4 et.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest