- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #37667 üzenetére
Hogy maga miket nem tételez fel.
Egyébként megnéztem pár videot nem youtube huszároktól és elég jól elvolt az Agent.
Taktikussal is jól el voltam sima DZ-ben és emlékszik a képre gondolom, így mivel 1.6 -ban bő lehetőségek állnak rendelkezésre a szettek maxolására és LS-ben mint tegnap kitárgyaltuk mindenki majdnem ugyanolyan gearben megy miért ne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #37667 üzenetére
Ez nem volt kérdés
Idézem:
"A fórumosdi meg egy kabaré aki komolyan veszi azt csak sajnálni tudom."
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest