-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az eddigi legjobb gear config/calibration guide:
-
Hiánypótló
-
The Division HU statisztika 2016.06.12.
Aki még nincs rajta és szeretne bekerülni, vegyen fel uplayen: norti79
-
-
válasz
pendre54 #18922 üzenetére
Szia!
Ezt próbáld berni a kliensbe, amikor először csatlakozol a szerverhez: https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc (invite link).
Amint bent vagy, elvileg észreveszünk és kapsz tagságot, ha nem, írj az egyik lila adminnak és ad, de addig ne lépj ki, mert elfelejt a szerver.
+Kilépéshez ne a leave server opciót használd, hanem az értesítési területen lévő ikonon jobb gomb és quit discord, akkor sem felejt el. -
Akinek van ideje és tud angolul, nézze végig, nagyon jók a különböző vélemények a játékról illetve az 1.2 patch utáni változásokról és nagyon sok jó ötlet is elhangzik a fizetős DLC-kel kapcsolatban (pl. többszintes undeground küldetések egyre jobb loottal):
Our Verdict on Patch 1.2 Feat. Arekkz, Marcostyle, Breezypeazy & Skill Up
Én is valami ilyet várnék a fizetős DLC-től, de ha incursion jellegű végtelenített npc áradat lesz, akkor nem fogom megvenni. Ezért is jó, ha tesztelik egy hónapig az xboxosok
-
válasz
hitvanyalak #18703 üzenetére
300 óráig ellesztek, fölötte már max. DZ 201+ és heti HVT-k adnak élvezetes játékot, incursionök nem annyira.
-
A felszereléseken 1 tulajdonságot át tudsz kalibrálni sima kreditért egy másikra vagy jobb értékre. Utána már csak azt az egy tulajdonságot tudod újrakalibrálni, de egyre több pénzbe kerül.
Így meg tudsz változtani egy elektronikát tűzerőre vagy egyebet pajzsra esetleg +1 slotra, stb. Érdemes azt a tulajdonságot kalibrálni, amit szeretnél vagy amiből többet szeretnél, esetleg a leggyengébb jelenleg.
-
Akinek nincs AUG-ja és várja a tervrajzot, mint én, vegye meg a BoO-ban a phoenix credites 182-est, elég durva, a legjobb kraftolt (Brutal-Deadly-Provident) 204-es Vektoromat is alázza
-
válasz
Snip3r_HUN #18363 üzenetére
-Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion
-Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear SkyTehát nehezítették
Mindegy, marad a DZ, sokkal szórakoztatóbb, mint a végtelen spawnoló NPC-ket lőniAmúgy belefért volna, csak a patch nem működött, azért próbálkoznak ma újra. Ha most sem sikerül, akkor hétfőig nem fog már történni semmi, mert hétvégén nem dolgoznak.
-
Egy felhívás minden PC-s játékoshoz, aki szeretne bekerülni a következő havi Division statisztikába (tudjátok, az a hosszú screenshot
) és meg nem adott hozzá uplayen, tegye meg: norti79
2016.06.12-én készítem majd és talán sikerül normálisabb formában, mint egy screenshotSidenote: a sok uplay ismerős hátránya, hogyha játszok, kb. 10 percenként jön meghívó
Nem azért nem fogadom el, mert bunkó vagyok, hanem mert vagy teljes a csapat, vagy csak rövid ideig játszom a napikat. Szóval remélem nincs harag
-
válasz
Raulblanco07 #18264 üzenetére
Nem neked szólt
-
válasz
hitvanyalak #18251 üzenetére
Miért nem jössz/jöttök fel a "hivatalos" magyar Division Discord szerverre?
.LnB
Jaja, korán kelek -
válasz
Snip3r_HUN #18239 üzenetére
Valami nagy fix lesz (ezért nincs egyelőre changelog szerintem) vagy a CS challenge mód miatt kell ennyi.
-
válasz
Habib[HUN] #18181 üzenetére
A 750i egy BMW?
-
válasz
LLKobe #17986 üzenetére
Szia!
Csalók és exploitok már szinte nincsenek, a PvE részt nyugodtan lehet co-opban játszani más játékosok nélkül, egyedül a PvP/Dark Zone részben fogsz más játékosokkal találkozni, ott viszont lehet hátba lőnek kérdés nélkül
De mondjuk a loot is jobb, a rizikót érdemes bevállalni. De az 1.2 patch után a PvE területen is van mit csinálni, szóval nem muszáj a DZ-t erőltetni, ha nem akarod.
-
válasz
Anonymus23 #17844 üzenetére
Hát akkor megkövetem magam:
Weekly assignments (heti feladatok) - kedd 02:00
ISAC assigment (ISAC heti feladat) - szerda 02:00 lenne, de most nekem ez is kedd 02:00
HVT heti - péntek 02:00
Heti vendor váltás - szombat 02:00Heti karbantartás - csütörtök 9:00-12:00
Talán ez így marad most.
-
válasz
Garosszi #17855 üzenetére
Discord invite: https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc
Discord kliens: https://discordapp.com/api/download?platform=win -
válasz
Anonymus23 #17844 üzenetére
Valami nem oké ezeknél, mert redditen sem mindenkinek frissült, de ha hazaérek megnézem mi a helyzet
-
válasz
Anonymus23 #17823 üzenetére
Majd megfűzöm westlake-t, hogy adjon jogot az első hsz-re és kipucolom
Amúgy annyiszor kérdezitek, ahányszor akarjátok, mindig szívesen válaszolok -
válasz
TTomax #17624 üzenetére
Sokunknak van ugyanilyen vagy egyéb problémája, de ha mindenki beírná, az sem lenne túl jó
Redditen van nagy topic a hibákról, remélhetőleg javítják minél előbb (ezt csak kliens oldalon lehet, ezért tart valószínűleg tovább). Azért nagyon remélem, hogy nem kell jövő hét csütörtökig várni...
-
Röviden az 1.2:
HVT/HRT heti bossok 4-es csapatban kb. egy bejáratott challenge küldetés (nem incursion) szintjén vannak, ha mindet végigcsináljuk, a nem halálfejesek közülük egyedül is lenyomhatók. Dobálják a 240-es set itemeket + 204-es fegyvereket. Kár, hogy csak heti egyszer
A napikat nem is néztük
Az új incursion sokkal mozgalmasabb és abszolút jobb játékmenetű, mint a Falcon. Nem sikerült persze megcsinálni, de már késő volt (nekem mindenképpen), sztem fáradtunk is és a geareket, skilleket + taktikát is hozzá kell majd igazítani. De látszik, hogy ez is olyan, amit idővel rutinnal le lehet nyomni simán, mint a napi challenge küldetéseket. Challenge mód azért biztosan kemény lesz itt is
DZ 201+ felett elég kemény lett, mondjuk végre nem dara, de 2-3 bosst meglátogatva elfogy a 2x1000 lőszer az SMG+AR párosból egyedül. Csapatban kicsit jobb a helyzet, de 220+ GS-ig kemény lesz a DZ5-6. Ami alapvetően jó. Az extraction sokat nem változott, mintha előbb jönne a heli, helyette többet kell várni a felrakással, ennyi.
A rossz dolgok:
M1A nerfelve lett, ezt eddig mindenki érzi (ha nincs rajta Balanced, akkor is), látszik is, hogy megzuhant a DPS (1,0-1,1M max. crit helyett már csak 800K-t tudok kihozni belőle...), erről kussoltak rendesen.
Rohadt sok idegesítő bug jött be, pl. a legrosszabb menü gui duplázódás, egy idő után használhatatlan térkép csapatban. Mégis mit teszteltek eddig, ha nem ezt? -
Azokat kell mind megcsinálni ("all Encounters and Side Missions" a 3 színű az encounter, a világoskék csillag a mellék), igen, hogy elérhesd az adott "kerület" safe house-ban az új HVT intel küldetéseket (először intel gyűjtés, aztán ezekből a bázis a célpontokat kapod meg).
Ajánlott minden kerületben megcsinálni az összeset, hogy ne csak 1-2 kerületen tudd gyűjteni az intelt.
Amúgy is, a telefonokon, laptopokon és echokon kívül mindent érdemes kipucolni, de azokat is és akkor nincs többé gondod velük. Lényegében azért kapod az új HVT küldetéseket, mert minden mást már megcsináltál a PvE területen.
-
Nyilván rossz a netcode, de míg a BF hybrid client+server side hit detectiont használ, addig a Division már csak szerver oldalit, ráadásul a lag kompenzáció sem túl jó, erre mondtam, hogy nem lesz olyan gyors net, ami képes lesz kiszolgálni.
Amúgy a fejlesztők ígértek magyarázatot a netcode-jukra, de azóta sem tették meg
-
válasz
kovimester #17313 üzenetére
Sajnos nem most lesz olyan gyors net, hogy ne legyen lag, míg a szerver megszámolja a Vectorból (vagy bármilyen gyors sorozatlövő fegyverből) kilőtt tárat valós időben...
-
A lényeget senki sem írja:
Fixed some instances where dead civilians would need things from the player.
-
Két részletes videó (angolul tudóknak) az 1.2 változásairól:
Egyik már volt, ahogy nézem, de most linkelve is
-
válasz
Snip3r_HUN #17140 üzenetére
Mondjuk így inkább szórom a 32-es fegyvermódosítókra, azoknak is 230-250K az áruk
-
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Aki lemaradt a Vector blueprintről, az legalább most vehet fegyvert, de az M44... lol Legalább nem kell költeni most a DZ kreditet
-
Aki ugyanúgy vágyott már a fehér fegyverfestésre, mint én, ma megveheti a bázison
(21+ leveltől, alatta szivacssárga -lol- van)
-
Loot chance table patch 1.2:
• High Value Target (Daily)
• 1x 182 High End or 214 Gear Set
• chance for 1x 191 Gear Set
• High Value Target (Weekly)
• chance for 1x 214 Gear Set
• High Risk Target (Weekly)
• 1x 204 High End or 1x 214 Gear Set
• chance for 1x 240 Gear SetThese missions will follow a similar line of progression and their reward will coincide directly with the rank of the mission. They will not only provide an additional stepping stone for gearing up that will allow you to take on tougher challenges, but the most difficult ones will reward you with the best quality gear in the game.
MAIN MISSIONS
We are making significant changes to the loot that drops from Hard Mode and Challenge Mode main missions. Every time you complete them you will receive:
• Hard Mode (Boss Drop)
• 1x 163 High End
• Hard Mode (Mission Reward)
• 1x 163 High End
• Challenge Mode (Boss Drop)
• 2x 182 High End
• chance for 1x 191 Gear Set
• Challenge Mode (Mission Reward)
• 1x 182 High EndThis change allows for players to have a more concrete source of gear to prepare for the higher brackets in the Dark Zone and Hard Mode Incursions.
INCURSIONS
We have also made some significant changes to the way you receive loot from Incursions. Every time you clear it, you will now receive an item relevant to the difficultly you complete it on. In update 1.2 you will receive:
• Hard Mode (Boss Drop)
• 1x 204 High End Weapon
• 1x 214 Gear Set
• 182/204 High End or 214/240 Gear Set
• Hard Mode (Weekly Reward)
• 1x 204 High End Weapon
• 1x 214 Gear Set
• Challenge Mode (Boss Drop)
• 1x 204 High End Weapon
• 1x 240 Gear Set
• 1x 204 High End or 240 Gear Set
• Challenge Mode (Weekly Reward)
• 1x 204 High End Weapon
• 1x 240 Gear Set -
-
-
Új incursion fényévekkel jobbnak tűnik a Falcon Lostnál és ebben a használható nyitott terep sokat segít (van értelme a fedezéknek).
Az új PvE napi inteles bossok PxC-t adnak, a hetik pedig zöld gear set itemeket. -
Mi a helyzet a kötélvágásal, ha 4 pack van rajta, mindet ledobja? Tele lesznek az extraction pointok sárga szeméttel?
-
válasz
Anonymus23 #16883 üzenetére
Én veled vagyok, mert nekem ez a játék szórakozás és ha az a része mások miatt nem teljesül, akkor ott abbahagyom
Örülök, hogy lesz végre valamit csinálni a PvE területen az 1.2 után, DZ-be max. az új cuccokat farmolni megyek ezentúl (amúgy is 6 szint kell a 99-ig, szóval az XP farmnak sem lesz értelme), a hibás rogue rendszerre épülő PvP nem igazán érdekelt eddig sem, ezután sem. Persze, jópofa egy-kétszer, de legtöbbször óvodás szint megy. Ha lesz klasszikus 4v4 (esetleg nagyobb) FPS multi jellegű, igazságos kompetitív játék a DZ-ben, akkor adok neki nagyobb esélyt.
-
-
Egy kis statisztika ismét (töltsétek le, mert nagy)
-
-
válasz
Raulblanco #15772 üzenetére
Akkor még/már nem rogue-ok (pl. megöltünk 1-2-t és kimennek a safe houseból, majd ott várják a prédát). De igazából a napjaimat sem szeretném csak azért a safe house-ban tölteni, mert ott egy poénos társaság kempel
Mondjuk ilyenkor általában logout és szerverváltás van
-
Nekem már nem is igazán a csalókkal van bajom, hanem most, hogy azok egyre kevesebben vannak, megjöttek a DZ1-2-ben checkpointnál/safe housenál kempelők, akik szó nélkül levágják az embert, loot nélkül is. Nyilván manhuntot akarnak, de akkor menjenek DZ4-6-ba szórakozni és hagyják békén a lootolni járókat. Ja, hogy az nehezebb? Sorry.
Volt sok rogue élményünk igazi harcokkal és kergetőzéssel már, de az ilyen gyökerek nálam egyenlők a cheaterekkel. Mindegy, a 200+ bracket majd kiszórja ezeket is onnan talán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest