- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap végre összeáll a csapat pillanatok alatt összehozzuk a manhuntot majd egy jól védhető helyre behúzódva várjuk, hogy teljen az idő. 3dps 1 taktikus immunláda turretek stb..
Jön 3 játékos és összeesünk 2sec alatt. Mondom ez meg mi volt? RazoR kérdezi őket erre mondja a srác, hogy aimlock-ot használnak de az nem csalás.RazoR lementette a videot és megy privibe a supportnak. Csípőből töröltek ki minket pillanatok alatt. Valami olyasmit gagyogott a gyerek, hogy a konzolos aimlock kicsit felturbózva. Pc-n???
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #40370 üzenetére
Vicc ez az egész....
-
törölt tag
"El sem futunk már manhuntként, addig vagyunk egy helyben amíg meg nem halunk."[link]
A videót nézve azért volt futás rendesen.Ja és fénysebességgel.
"Engem már nem tud felizgatni az se ha elteleportál mellettem valaki." Konkrétan idegösszeomlást kapsz amikor lelőnek.
ui: Mengikeee! Olyan szép a hangod, hogy a Pride rendezői V.I.P jegyet küldenek neked.
Szokásos alpári stílusú kommunikáció. -
törölt tag
Mostanában nem követem az eseményeket. A ninjabike mire lesz jó
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #40109 üzenetére
!Voteban Snip3r
!yes -
törölt tag
Na milyen a PTS?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #40074 üzenetére
Atyaúristen.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #40041 üzenetére
What?[link]
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39986 üzenetére
Ez nagyon alja viselkedés de egy DmB szimpatizánstól nem is vár mást az ember.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39984 üzenetére
Viccelsz? Auto Aimbot van a hajón.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39943 üzenetére
Felveszem barátlistára és halott vagy. Elvégre csak egy ruszki.
-
törölt tag
Tegnap volt rengeteg csaló este de egy kiemelkedett mind közül.
Már egyedül volt mert meghalt az összes csapattársa de így is 15sec volt mire 4-en lelőttük + rárobbant egy seeker.A pali akkorát lőtt, hogy kiestél a gatyádból és 0-ról overhealba rakta magát egymás után 4x
-
törölt tag
válasz
ult1mate #39768 üzenetére
Nézd én láttam amit láttam. Estek keltek majd valami történt és fényévnyi távolságból Widdz Famas-al 0.0001 sec alatt ölt. Nem egy videójában lebukott már, hogy no recoil és társait használja szóval kár védened ezt a herot. Famas-al nem lősz le senkit egy pillanat alatt olyan messziről. A társai meg röhögve mondták, hogy nice damage Widdz.
-
törölt tag
És tényleg nem teszi ki a videót Widdz. Mekkora egy lúzer.
Dz6 templom előtt harcoltunk velük sokat utána itt zenénél meg föld alatt. De azt hiszem pont ez után kapcsolták be a tutit mert nagyon messziről instant öltek a Famas-al. -
törölt tag
Ennyi van meg nekem sajnos. Widdz CL4RA név alatt fut mostanában.[link]
-
törölt tag
Péntekre való tekintettel, hogy mindenki jót röhögjön. Tegnap egy olasz dz-ben.
[link] -
törölt tag
Bombival megtaláltunk mi is egy négyfős manhunt brigádot.
[link]
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39713 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39690 üzenetére
Na az megért volna egy misét.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39684 üzenetére
Azért a könyvtárnál lévő millió mob tud meglepetést okozni ha át szeretnél futni közöttük.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #39663 üzenetére
Igen de az elmúlt 2-3 nap rosszabb mint eddig bármikor. A mobokra ha rálövök dz2 ből át teleportálnak 6-ba.
VTom! Hogy mit csináltál??? -
törölt tag
Inkább a szerverekkel csináljanak valamit mert 2-3 napja olyan lag van ls és dz-ben, hogy kb a játszhatatlan kategória.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39588 üzenetére
Erre az egész játékra ráférne egy nagy nerf!
Tényleg Dark barátunkat nem láttam mostanában csak nem banánozták?
-
törölt tag
Mert nincs más alternativa. Bf4 unalmas igazából nincs is kedvem hozzá csak a régi arcok miatt megyek fel néha Golmudra,Lockerre. Nagyon szép és baromi jó a Division de a csalók ellen minden nap játszani már egy kicsit unalmas. Az elején volt egy ilillliiliili és kèsz. Most viszont alig van olyan játékos aki nem aimot, recoilt, tier bugot vagy örök életet használ. Van aki gyorsan Manhuntra lövi magát és bemakrozott futással lelép.
Sajnos ott tartunk ahol a part szakad kb.
-
törölt tag
válasz
Rossonero89 #39503 üzenetére
Szerintem sokan belefáradtak ebbe az egészbe. BattlEye nélkül halott az egész dz. Csalók mindenütt aimbot, rpm, stb... és ugye a futás makrozása esetleg no recoil. Szóval az egész halott úgy ahogy van. Hab a tortán, hogy lassan nincs olyan szerver ahol ne lennének csalók.
Viszont pár napja jót nevettem két négy fős csapaton. Mondtam is nekik, hogy ez igen gyerekek jó nagy marhák vagytok. Szóval az egyik négyes FAMAS+VX távcső kombóval tolta a másik négyes meg mindennel. 20 percig lőtték egymást és meg sem mozdult az életük.Ha véletlenül tűzvonalba kerültem 0.00001sec alatt meghaltam.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39468 üzenetére
A balf@szok!
Szép volt Snip3r.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39364 üzenetére
Aimbot kiszedi őket.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #39355 üzenetére
Ma du linkelek egy olyan videót amin láthatjátok közelről hogyan öl mindenkit egy auto aimos szarházi.
Előttem szaladt így fel tudtam venni az egészet. Nem volt rogue ezért nem haltam de a rogue játékosokat falon át mindenen át célzás nélkül lőtte. Du feltöltöm érdemes megnézni mert nagyon dúrva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest