- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #15848 üzenetére
ha nem kell sok jövőhétig meglehet még
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15846 üzenetére
akkor sorry, öregszem már nah
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15844 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15842 üzenetére
28 Vector után én feladtam ezek pörgetését......se deadly-t, se Brutal-t nem láttam rajta....és valahogy a 39-es tárat is kicsinek éreztem a Navy MP5 után.....szóval nekem nem sikerült hatékonynak lennem vele
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15838 üzenetére
Vector nagyon nem adja nekem, jelenleg is AUG-al tolom inkább, az sokkal jobban begyere
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #15837 üzenetére
sajnos vagy nem sajnos, de adatvédelmi okból, semmilyen információt nem adhatnak ki az egyik userről a másik usernak. Megköszönték, foglalkoztak vele, és írtak is Neked. Ez már pozitív az én szememben
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15832 üzenetére
csak egy navy MP5-re vágyok...de nem vasárnap hajnalban kerül be?
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #15673 üzenetére
leginkább az, hogy a hardcore gamerek túl gyorsan kiszedték a cuccokat....pár hét, és új tartalom, új célok miatt mind visszatérnek
(én meg melózom mondjuk azért nem vagyok...)
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #15668 üzenetére
PC....nincs itt semmi meglepő/látnivaló....bevételek niylván jóval kevesebbek nekik, csalókkal meg pár ember idegeit tönkretették....konzolon csak a glitch volt, az meg fixálható ugyebár....cheaterek nincsenek...
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #15618 üzenetére
Hogy ne csak DZ fundot gyűjtsek, hanem XP-t is újra
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #15613 üzenetére
Thx. Nem volt rola szo, hogy esetleg DZ99-es szintet kitoljak? 150-re vagy 199-re...mondjuk en az 1.2-vel botranyosan le fogok maradni, mert nyaralni fogok épp
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #15579 üzenetére
ha ezúttal is valaki egy rövid összefoglalót írna, azért hálás lennék
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #15204 üzenetére
nyilván nem...nem is tudom, hogy pénzre van-e glitch
Konzolon legalábbis
-
pzstm
titán
DZ03-as vendornál mik a fegyver blueprintek és mennyiért? Valaki esetleg megosztaná? Kedden leszek masina előtt újra csak várhatóan!
-
pzstm
titán
3 Gear-em van 240-es, ebből 2-t glitchel szereztem, egyet normálisan......egyet használok összesen, többinél sok esetben 191-es is jobb mint 214-es
-
pzstm
titán
09:00-től Division-özök pár órát, olyan mindenfélét. Lehet jönni nézni, kérdezni is akár chatben, sőt a jelenlegi helyzetéről és jövöjéről is diskurálhatunk a játéknak
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #14881 üzenetére
PC-sek mindenképpen, amiket láttam youtube videón...és nem csak DZ-ben az durva....
-
pzstm
titán
most udtam felnéni Twitch-re, aki tudja összegezhetné mi volt, bár chatben ennyit látok:
#stateoftheshame #stateofbullshit....gondolom sokról nem maradtam le -
pzstm
titán
Here is the list of changes implemented during the maintenance of April 28:
•Protection from Elites will now correctly reduce damage received from Elite enemies
•Fixed a bug with Rehabilitated where the talent could remain active when used in combination with a tear gas grenade
•Fixed an exploit where players could go through walls by using a ladder while the Jumping Jack emote is active
•Falcon Lost: Players will no longer be able to shoot inside the incursion when they are standing outside of it -
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #14488 üzenetére
permaban gyanús a gyerek
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #14450 üzenetére
meg kupont nyelviskolába nem?
-
pzstm
titán
Please note that Weekly Maintenance will now take place on Thursdays instead of Tuesdays (same time). There will be no maintenance tomorrow.
-
pzstm
titán
vegyek AUG-ot vagy ne vegyek??? kell-e nekem navy MP5 helyett vagy nem...nagy a dilemma
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13662 üzenetére
nem is a DZ szinttel van a baj, hanem a pénz ami nagyon hiánycikk mostanában....jó lenne pedig szombat estig összeszedni a negyedmillát, hátha Navy MP5 blueprintet hoz 204-esből
-
pzstm
titán
Szóval:
Scrum-ban dolgoznak, minden reggel meeting developerekkel, megnézik mi lett fixálva, mi működik, mit mikor lehet deployolni. (scrum módszert aki ismeri nem kell bemutatni neki)
Glitch javítása a legfontosabb nekik. pár nap múlva remélik lesz valami nagyon SOLID megoldásuk rá. Incursionből ez volt az első, rengeteget tanulnak/tanultak belőle, köszönik a visszajelzéseket, és a másodikat már most is javítgatják az első alapján (tehát ott is ment a glitch gondolom
). Gőzerővel dolgoznak rajta.
DZ-re vonatkozólag jól számol a rendszer. Ami rajtad van azt nézi, valamint ezen felül az inventory-t és stash-t is. Ezért lehet, hogy 155-ösként 161+-ba kerülsz.
500Phoenix creditet kapnak hamarosan azok akik hátizsák miatt kizáródtak vagy eltűntek a karaktereik (Xbox One), valamint 10 arany crafting materialt mindenből és 10 arany Division Techet.
Kimaradt daily-k miatt VÁRHATÓAN ezen a hétvégén 150 Phoenix creditet kapunk (1150-em lesz, hurrá
)
Cheaterek: volt már permanent ban is, de továbbra is a 3 napos ban, majd permanent ban elvet követik. Van akit az ő rendszerek fogott meg, van akit az új report funkció alapján fogtak meg.
Végére megmutatták a heti ISAC videót, és hogy milyen nagyszerű ez a heti operation ISAC dolog.
Ha valamit kihagytam nyugodtan egészítsétek ki. Hirtelen ennyi maradt meg
-
pzstm
titán
néhány nap múlva jön remélhetőleg tartós fix glitchekre
-
pzstm
titán
válasz
marilllyo #13366 üzenetére
Azt meg nem tapasztaltam ki pontosan. De tuti nem kis mertekben számít, mert 4000 feletti firearmsal erezhetoen kevesebb mint 1 masodperc egy 32-es mob, jelenlegi 3700 korulivel meg tobb mint 1 masodperc......4170-ig tudom felvinni, de azt csak pve csapatban vállalom be
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13357 üzenetére
204-esek?
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco #13339 üzenetére
Négy karakterem van, heti 4 lootra keszultem a jatek megjelenésétől.
-
pzstm
titán
válasz
Raulblanco #13334 üzenetére
kíváncsi vagyok majd visszajelzéseitekre. Mobile cover-t kiveszik az egy meme volt, a csúszós banán skill-t nem fogják belerakni
-
pzstm
titán
Agents,
The servers will shut down for our weekly server maintenance on Tuesday, April 19 at 09:00 AM CEST, 03:00 AM EDT, 12:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours. Please keep in mind that there will be no game changes during this maintenance.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division TeamNo game changes alatt azt jelenti, hogy semmi nem változik/javul????
aztán meg sírnak, hogy emberek glitchelni fognak.......
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13295 üzenetére
-
pzstm
titán
apropó, ha már glitchelésről és banról volt szó...én tegnap óta tudok csak a double revive dologról....már pedig jó néhány rogue agent így kelt fel a szemem láttára, én meg naívan azt hittem a társa felhúzta szuperrel.
Szóval aki szndékosan/véletlen használta, azt is mind bannolják, és azzal rengeteg költséget megspórolnának, mert kiürülnének a szerverek
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #13253 üzenetére
volt...és gratuláltunk is a magyar IGN épphogy kevesebb mint 4 napos szédületes gyorsaságához...nyilván postagalambon kaptak hozzáférést a fórumhoz
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #13187 üzenetére
nem értem miről beszélsz, "véletlenül" jöttek rá erre az emberek
Engem tényleg érdekel, mert én challenget letoltam normálisan első este/éjjel, és utána glitchet is használtam igen.....akkor velem mi van? négy karakterem van
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #13179 üzenetére
és aki normálisan és glitchelve csinálta meg azokkal mi van?
Illetve a one is none talent bugot bennehagyott fejlesztőcsaaptot kirúgták már? meg azokat akik kliens oldalon fix beégetett dátumot használtak? Vagy azokat akik miatt harmadik napja ugyanaz a hard daily és challenge?
Maxtreme: +1
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #13100 üzenetére
nekem már ez elég nagy életerő
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13087 üzenetére
jah persze nem azért mondtam. Sőt van olyan amiből 191-est használok, meg jó tulajdonságai vannak
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13032 üzenetére
sajnos ezek csak 191-esek
-
pzstm
titán
Here is the list of changes that will be implemented with the hotfix on April 15:
Falcon Lost
•Fixed an exploit where players could attack the APC without triggering new waves of NPC
•Fixed a bug where the Weekly Reward for Falcon Lost was not granted correctlyMissing characters
•Fixed a bug on Xbox One where players could no longer see their characters. Please note that in order to fix this issue, we restored the account data of the affected players to that of April 12, 12pm CEST | 6am EDT | 3am PDT -
pzstm
titán
válasz
D.Orion #12849 üzenetére
amikor olyan alapvető dolgokat raktak programozásilag kliens oldalra, amit egy junior vagy akár egy trainee programozótól sem viselnék el a saját csapatomban, ott lecsapott vajon a banhammer? paraméter helyett fix dátum beégetve, az is kliens oldalon ráadásul? szerintem túl sokat rugóznak emberek ezen a glitch dolgon...majd eljön a kedd és a szerver reset, s minden el lesz felejtve, és reméljük mindenki megnyugszik egykicsit, mert lassan már személyeskedésbe megy át a dolog
-
-
pzstm
titán
Nah meglett nekem is a challenge mód az Incursionből....hát 190 alatt én senkinek nem ajánlom, vagy 180 tetejével és nagyon jó emberekkel...34-es sárga shotisok picit erőszakosak voltak....már csak háromszor kell a héten letolni
Sajnos 240-es itemből Tactican authority-t kaptam, nem a strikert, de remélem majd a három másik karakterrel még a héten dob egy jót is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest