- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
qukesz #51865 üzenetére
Striker ellen nem lehetett játszani csak striker szettben. Brutális volt de most a láda nerf miatt a banshee/pred is kuka mert nem tudod életben tartani magad. I love Division.
Pred, D3, Nomad mind jó.
Tegnap volt egy nomad 5x kapcsolt be a bonusz. Mindenkit megölt egyedül. -
törölt tag
Kipróbáltam mennyit ér 49% EDR a max-os Pred ellen. Megkértem pixelt lőjön rám jelentem instant összefostam magam.
Pred 6-os szettet visszavehetnék mert ez így túl erős. -
törölt tag
válasz
FireKeeper #51859 üzenetére
-
törölt tag
Ma voltak jó körök dz-ben de estére megjött a helyi b@sszájba és kettéhugyozott mindenkit.
-
törölt tag
Ma nagy csata lesz készüljetek.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #51847 üzenetére
Semmivel ha nincs egy healer instant befosik a dps. Ha rálősz egy jó pred szettel bármilyen dps-re és az nem reagál rá 1-2sec alatt akkor már halott. Egy maradt a medkit de az 5db és csókolom. Márpedig pred ellen nyomkodja a dps non stop.
-
-
törölt tag
Na milyen dz? Sz@rásig van predatorral mi?
-
törölt tag
Holnap este jövök és mindenkit agyonlövök a csába. 😂🤣
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51736 üzenetére
Ne is mond tegnap Strikerben 90% körüli stack és 6k volt a krit játékosra.
Persze ő rádnézett és meghaltál. -
törölt tag
Holnap kezdem a survivalt. Fathi mondta, hogy ott esik az AimBot.
-
törölt tag
Kedden megyek survivalozni.
-
törölt tag
Tegnap nem tudom mi történt talán egy "hang" sugallta de beöltöztünk Fathinak.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51687 üzenetére
Igen viszont mire elérnéd a 100%-ot már 3x a temetőben leszel.
-
törölt tag
válasz
GamerQueen #51680 üzenetére
R. I. P. Striker!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51656 üzenetére
Maga az első rész olyan jól sikerült, hogy szerintem csak nagyon óvatosan nyúlnak hozzá a dolgokhoz.
Persze lesz sok új dolog is mert kell de a lényeg, hogy pc-re külön figyelnek, hogy BattlEye köré tudják építeni.
Ha nem lehetne csalni ebben a játékban még a no recoil egerek sem működnének szerintem 1000x ennyi játékos lenne mint most. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51644 üzenetére
Egy biztos ha jön a második rész én ezt úgy törlöm le mint a sz@rt.
BattlEye és FairFight= -100k orosz játékos.
Kíváncsi leszek Widdz mit fog csinálni ha már nem tud majd macro no recoil esetleg aimot használni. -
törölt tag
válasz
FireKeeper #51649 üzenetére
Reclaimer-ben nehezebb lett volna.
Más! Tegnap lelőttük az autista gabot alias viszkis-t a csapatával együtt. Utána megkérdeztük tőle hányadik account azt mondta 7.
Lol a haverjai minket csítereztek. 🤣😂 -
törölt tag
Division 6k Striker Solo
[link] -
törölt tag
Jé tegnap lőhető volt minden játékos. Összesen volt 2-3 Hero. Tényleg lehetett egy ban wave mert elfogytak a csalók.
Div2 ben BattlEye miatt ilyen lesz a hullám minden nap.
-
-
törölt tag
Fathi karaktere mindent visz. Azzal a vízes konyharuhával a fején brutál.
-
törölt tag
Állítólag Division 2 BattlEye teszt megy. Ezek szerint a BattlEye ellenőrzi a Div2 szerverket majd ha igaz.
"The BE Server is keeping full control over the game server, enforcing quick and constant responses from all BE Clients and instantly kicking violating players"Még a no recoil miatt is kib@sz a be mint a szart.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51559 üzenetére
Besírtam!
-
törölt tag
Tegnap alt f4-el léptem ki ebből a sz@rból. Lelövöm a palit visszajön rph hack-el. Később volt teleport hero is.
Ja a kedvenc tegnapról! Showstopper one hit.Én a 7600hp strikerben két lövés voltam a többieket egy lövéssel ölte. Továbbá olyan kibaszott pro mindenki, hogy vetödés cigánykerekezés közben is végig fejre lőnek és el is találnak m4-el hát persze én meg a Mikulás vagyok. House-al 30m ről instant kiszedtek.
Itt lenne egy ban wave szerintem a játékosok 90% menne a levesbe.
Ui: a sok pro herot megnézném két azonos ellenörzött gépen egy teremben ahol max az egér dpi-t tudnák állítani milyen pro-k lennének. Komoly összeget tennék rá, hogy esne kelne mind. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51543 üzenetére
Áttensön áttensön! Lehet venni m4 tervrajzot.
. Orosz konzulátuson tervrajz+aimbot 3.99€
-
törölt tag
Tuti, hogy bugoltatják a Strikert és a D3 szettet is mert vicces, hogy 4-en lövünk egy d3 pajzsost és nem dobja el. A striker heró meg kijön ellenőrzőről és 2sec alatt megöl.
Na mind egy ez van srácok. Div 2 ben a BattlEye majd kettéhugyozza a csicska csalókat.
-
törölt tag
-
törölt tag
Tegnap dz.
-
törölt tag
Fathi Te merre alibizel?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51499 üzenetére
Jujj!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #51495 üzenetére
Mi mi mi... Mit műveletek szegény olaszokkal?
Ja! Mi leraktuk a ceruzaf@szú Chad kisfiút csapatával együtt. Utána 2percig ellenörzőn volt gondolom bekapcsolta az okosságot mert nélküle egy autista nyomorék. Később még egy manhuntot elb@sztunk nekik de ott már nem volt chad biztos elzavarta aludni az anyukája.
-
törölt tag
Ki jön ma instant halni?
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #51475 üzenetére
Nálam is összefosta magát játszhatatlan szar az egész.
-
törölt tag
Tudathasadás.
[link]
-
törölt tag
X.O_Lefty leszek. Az ötletadó pedig ez volt.
-
törölt tag
válasz
qukesz #51453 üzenetére
Mint írtam szétesett a régi csapat viszont nem szeretném ha lenne egy csomó új ExP tag az Ő beleegyezésük nélkül.
Nekünk akik még játszunk a játékkal jó lenne egy csapatnév alá tömörülnünk. Ui: a szakszervezetet nem lehet kihagyni.
Fathi! Nem jó. Túlságosan hasonlít a DmB-re. Mengi nem örülne.
-
törölt tag
Drága tezsvíreim elhágyom a zsukel ExP előtagot mert szétfoszlott a csapat. Új név kellene szóval jöhetnek az ötletek. Új tagfelvétel van (AimBot) előnyt jelent.
Drága woker tezsvírem a Glenfiddich szörpöt igen erősen tudnám neked ajánlani.
-
törölt tag
Tegnap volt nevetés nem kevés.
Ja láttuk ismét a Cseeeed kisfiút. Szuperer jól lő helyette az AimBot.
A közelébe nem tudtak menni a játékosok kb 5-6 embert lőtt le 1 tárral.
Remélem tikkel a szemed itt a fórumon Te ceruzaf@szú csaló. 😂
Ui: ts-re hála az égnek nem kell BattlEye. Instant bannoltunk titeket a faxba onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 7
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest