- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
öööö ... mi történt ?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #34055 üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy nem
myckey
Tier 5 - ben ? -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34052 üzenetére
Ráfordított idő/loot/kredit arányában érdemes ezeket még tolni ?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34040 üzenetére
az szép ... köszi
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #34038 üzenetére
És mi a másik 2 cucc a 4 végső mellett ?
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #33948 üzenetére
ez így értelmetlen szélmalomharc
... bemész DZ - be, és azt nézed, na, vajon a játékos előttem meghal, vagy immortal ez is ... ez így egy vicc
pedig nagyon tetszik a Last Stand
... a régi jó ut, quake domination/ctf játékokat idézi fel nekem ... de anticheat nélkül egy kalap ürülék lesz az is
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #33769 üzenetére
legjobb
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #33717 üzenetére
Azt nem értem, hogy a Rainbow Six Siege - ben van anticheat, akkor itt miért nincs ?
Az is ubisoft játék, nem ?players111
Ezt értem/megértem, de ettől még a csalók nem tűnnek el... pedig nagyon tetszik ez a Last Stand
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #33682 üzenetére
sure
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #33667 üzenetére
Lehet Ti kicsit többet toljátok, mint én ?
+ Neked beépített loot generátorod van
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #33648 üzenetére
nem is hallottam lövést, csak feküdtem, egyszerre, ... nem is volt 20 -as keresgélés, egyből dőltem el
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #33645 üzenetére
Tudtam, hogy vannak csalók, találkoztam eddig is nem eggyel, de ez az instant kill, ez új volt
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #33619 üzenetére
Hát ez egyszerűen hihetetlen
... csodás ...
ja, és a hullád feletti tapsolás az alap volt
ha ez műkdöni fog a Last Stand - be is , akkor esélytelen lesz az a mód is ... elég lesz csak 1 csaló a 2 csapat között és vége is a menetnek
szerk.
Rainbow Six SiegeAz jó game ?
Nem ilyen CS utánzat ?
Rendőr vs Rosszfiúk ? -
sith7
félisten
válasz
#35434496 #33615 üzenetére
Finom
Hosszú idő után tegnap bementem DZ - be , napi feladat, semmi extra, esett 4 zöld , 1 M4, hívom kimentést, elbújok, jön egy srác, az is elbújt, semmi nincs nála, hát mondom, ez engem vár, ... vagy Te, vagy én ... odamentem mögé, elkezdtem lőni, amint az élete lement kb 2% - ig, megfordult, és heccsát, ... 1 mp alatt eldőltem, mint a rohadt nád ... renegátként meghaltál
még 2x mentem rá vissza, mindkét esetben hátulról leptem meg, és ugyanaz lett mindkét eset vége
Már ilyen cheat is van, hogy 1 lövés és kill ?
Mert nem volt ratatata, csak megfordult bumm, és dőltem -
sith7
félisten
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #32918 üzenetére
Ahogy időm engedi
-
sith7
félisten
válasz
yozsee11 #32897 üzenetére
Szuper
Nem is a loot a lényeg, ez Domination/CTF mód minden fps játékban nagyon tetszett, ahol volt, ezért is örültem meg neki ... meg végre volt egy hely, ahol én is le tudtam lőni játékost
... nem is egyszer
Nem is értem, miből gondoltam, hogy itt nem lesznek cheat -erek
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #32887 üzenetére
Nem is értem ezt az egészet ... hogyan van ez ?
Meg kell venni a jogokat , hogy lehessen azt a programot használni, és ilyen sokba kerül , hogy nem teszik bele a játékba a cheat védelmet ???
Vagy ők írják a cheat - eket ?
Érdekeltek benne ? mert most már nem tudok mire gondolni ...
ja, és mi a Last Stand végén a "jutalom" , ha megnyeritek a meccset ?
Csak mert még egyet se sikerült végigtolni, mert mindig Mike meg Delta lett a vége -
sith7
félisten
csodás
nem is értem, miben reménykedtem
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32761 üzenetére
Az se rossz
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #32613 üzenetére
Nem csak a nagyvárostól távol élő emberek szoktak pvp - t játszani, és ezáltal rugók lenni
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32519 üzenetére
Ez igaz, akinek nincs elég ideje az első héten tolni, az elmehet a búsba
A szürcsapó utcai óvodában?
azt hiszem tudom ki vagy ...
csak nem a mellettem lévő sorban ülsz az irodában ? -
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #32454 üzenetére
Azért ti ketten jól elbeszélgettek egymással ... érdekes módon, mindig csak patch idején jelentek meg ... aztán utánna valahogy Tőletek nem jönnek a különféle videók, képek az über összerakott set - ekről
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #31724 üzenetére
ohhh ... értem ..."Tiszta vagyok, mint a friss hó ... "
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #30600 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #30598 üzenetére
Viszont kívánjuk Neked is !
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29629 üzenetére
én is azt mondtam, hogy M4 kellene ...
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29627 üzenetére
nem akartam a kedélyeket lelombozni, de én is egy jó M4 -re várok ... addig szerintem kitart a mostani AK
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat mindenkinek
-
sith7
félisten
válasz
renoirba #29294 üzenetére
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 8th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
During this maintenance we will be a fix. Changelog.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #29283 üzenetére
Nekem is az van ..., de csak 350/398/81 a stat ... szerintem a talentekben van a kutya elásva, bár ádáz, gonosz nekem is van, meg Famas is ... inkább az M4 az, ami nagyot dob rajta, 229 -es volt nekem is, a patch után sokáig használtam is, mert nem volt olyan, ami nagyobb sebzést produkált.
szerk
ha a nem komplikált a famas 3. talentje, akkor a fogékonyon kívül a többi stimmel ... fáking M4szerk2
400dps gond nelkul oszerakhato 450 szivossaggal.Este átküldöm pm. - ben a jelszavamat, belépési nevemet, majd szólj ha kész vagy vele
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29278 üzenetére
4900 tűzfegyver mellett hogyan van ekkora DPS ?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29261 üzenetére
Nagyon szép
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #29142 üzenetére
Ja az ... nem kapcsoltam, meló ezerrel
mondjuk jobban belegondolok az se rossz teljesítmény
... nekem a lila 34 -es fekszik meg egy sima tártól DZ - ben
... ha mind talál
Fényvadász
3 predatort + 3 sriker - t nem erőltetném, a másik nem rossz, striker táska helyett spec táska, vagy alpha táska, és az alpha mellény helyett reckless mellény, vagy bradley, ha van
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #29136 üzenetére
azt gondolom ...
... AK - hoz vagyok szokva, az lassan, és nagyot lő, van idő korrigálni, ez meg egy pillanat alatt kifossa a tárat, aztán ha nem talált mind, akkor van a gond
mob - ok ellen nem az igazi
... de gondolom ez Téged nem izgat
szerk.
Ne már ... melyik ? A sárga lángszórós dagi tesója ?azt nem hiszem ...
-
sith7
félisten
Miért küzdötök ennyire ezzel a Survival - lal ? Van valami spec cucc, ami csak ott eshet ?
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #29006 üzenetére
Abban is igazad volt, hogy tökmindegy milyen a gear - ed / predator, alpha, striker stb./ ha van egy jó chc, és firearms, akkor dől a mob , bármelyikkel is mész, innentől kezdve meg izlés dolga, hogy mivel játszol
Más
Tegnap én naív ismét egyedül bementem DZ - be, mire körbepillantottam volna ott volt 3 manhunt - os ember, hát mondom nincs más hátra, mint előre, elkezdem lőni az egyiket , predator set - ben, egy 61 -es tárat belenyomtam AK - val, és gyönyörűen futott felém tovább mindenféle lassulás nélkül, és bumm a fejbe, és feküdtem
... szóval a vérzés ellen is van már cheat ... lehet eddig is volt, csak nekem nem tűnt fel.
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #28993 üzenetére
Hüle
Garsza
Ha nem is azonnal, de szerintem itt ha valaki kért segítséget, az kapott is ... akár itt, akár privátbanszerk.
Synaptic
Én lvl 30 alatt nem mentem DZ - be, de ott is csak akkor amikor már minden cuccom legalább gold volt, 1-2 set - tel, és nem egyedül mentem be. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #28563 üzenetére
De csak alacsonyodj le , .... legalább 2x
-
sith7
félisten
Olyan neveket ismerünk, hogy valami„Waste”, meg „Unholly ...” volt még 2 társuk , kb. 8-10 játékos lőtte őket, én egy másik utcáról az oldalukba kerültem, aztán amikor a 4. tárat is kicseréltem az AK – ban, akkor inkább hagytam őket ... kiírta a sebzést, hogy eltaláltam őket, de valahogy nem akartak megfeküdni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest