- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39309 üzenetére
Deadeyeban nem lehet sokáig rambózni
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39301 üzenetére
Köszönjük a segítséget ezúton is, jó volt multigroup noobnak lenni a tetőn
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39258 üzenetére
Elváltottátok?
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #39200 üzenetére
Én már nem húzom fel ezeken magam. Jót röhögünk rajta, ha megunjuk, akkor szervert váltunk.
Szombat éjjel RazoR-ral ketten mentünk rá egy négyes csaló manhunt bandára, sokszor haltunk, de azért le-lelövöldöztünk párat közülük. Aztán megjött a hasonló beállításokkal operáló orosz csapat, és ledarálták őket 5mp alatt. Onnantól 4v4-ben ment az adok kapok a két csaló csapat között, mi meg mentünk a lepattanóra
A kipotyogott lootokat meg kivittük sumákban.
Jó volt.
-
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39056 üzenetére
Én nagyon sokkal találkoztam, a boltban, az utakon, de még itt az irodában is sokan vannak. Itt meg oroszból van kevesebb.
-
VTom
veterán
válasz
Rossonero89 #38848 üzenetére
Feljebb van linkelve egy video, ahol makrózva futnak. Ez ugyanolyan csalás, mint amit pénzért tudsz megvenni.
-
VTom
veterán
válasz
HardKernel #38844 üzenetére
Ne fáraszd Magad feleslegesen, nem érdekel a véleményed.
-
VTom
veterán
válasz
Mizol25 #38833 üzenetére
"egyediséget" jah, így is meg lehet fogalmazni
Én inkább infantilisnek nevezném ezt a "stílust", amit képviselnek. Nézz meg pár régebbi videojukat, hogy pl. players-ről hogy beszélnek, és mondd, hogy ilyennek kell őket elfogadni.
Mellesleg engem sem zavarnak egyébként, mert ahogy meglátom hogy ott vannak, megyek checkpointra és szervert váltok.
Nem azért mert ők annyira kemények egy játékban, hanem azért, mert nekem a meló utáni esti kikapcsolódás a játék, és nem vagyok kíváncsi az ilyenekre semmilyen formában.Az, hogy jól összeszokott csapat.. Láttam már pár jól összeszokott csapatot, volt is szerencsém játszani ilyenben néhányszor. A jól összeszokottság nem azt jelenti, hogy odamegyünk négyen, "hogy heló szia, milyen szetted van? A haverodnak recseg a mikrofonja kurv@ra zavar" aztán amíg azzal foglalkozik, gyorsan lelövöm, hogy felénk billenjen az erőviszony, aztán mikor mindenkit lelőttünk, akkor még az anyjukat is szidom egy kicsit. Ez nem összeszokott csapat, hanem szellemi rövidnadrágos. És persze azt se felejtsük el, hogy CSALNAK!
Arról nem is beszélve, hogy a streamjeikben folyamatosan köpködik a PH! fórumot, meg az itteni Division közösséget, mégis mindig idejönnek ugatni, vagyis rendszeresen olvassák a topikot, hátha írnak róluk valamit.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #38786 üzenetére
Persze. De inkább akkor úgy fogalmazok, hogy a PvE DZ helyett a PvP DZ-t csinálják meg normálisan, anticheat, hozzák vissza a korábbi rendszert, hogy mindenki bukjon XP-t, kulcsot, stb.
Szerintem már pusztán az anticheattel teljesen más lenne a DZ.De mondom, miattam lehet PvE és PvP DZ is, mert nekem jó az ami most van.
Kivéve persze a superhero-kat.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #38777 üzenetére
Természetesen játszottam, de a Division nem ér fel egy nyílt világú RPG-vel, azért azt valljuk be.
Itt a single küldetések kivégzése után a cél a farmolás, minél erősebb szett felépítése. Ha nem PvP-zel, akkor az erősebb szettel semmi mást nem érsz el, csak gyorsabban ölsz mobokat, és könnyebb lesz a farmolás. Aztán ha minden szettet kimaxoltál, akkor kezdheted elölről egy másik karakterrel.
Nálam ez kb. 130 óra alatt fulladt unalomba. Azóta csak PvP-zek, a farmolás a PvE bossokra, néha egy küldetés vagy incursion, és nagyon sok LS és DZ. Nekem ez az igazi end game tartalom, mert van célja, izgalmas, és akkor is tudok játszani ha három órám van, és akkor is ha csak 20 perc.
PvE DZ miattam aztán lehet, mert én nem teszem be oda a lábam, csak értelme nincs, mivel a DZ-nek pont az a lényege, hogy PvP terület. PvE farmra van millióféle lehetőség (mission, HVT, Bossok, Incursion, Survival, UG) PvP-re meg van kettő... És a Division alapetően egy multiplayer játék, aminek van coop és PvP módja, és mindennek megan a maga helye.
-
VTom
veterán
válasz
HANDO88 #38779 üzenetére
Kevesebb stamina, több firearms, és felejtsd el a lila módosítókat. Kezdetnek.
Aztán az M4-en lévő fegyvetralenteket is át kellene pörgetni, igazából ezt a fegyvert lehet kukázni, ha PvP-zni akarsz.
Predatorhoz a kompetens, fogékony, kérlelhetetlen, halálos, ilyesmiket ajánlok.
A Predator egy DPS szett, a sebzés növelésére menj rá.DLC-ből a Surivalt ajánlom, mert annak baromi jó a hangulata. Az UG nekem nem tetszik, de sokan vannak akiknek igen. A last stand meg kötelező, pörgős PvP.
-
VTom
veterán
válasz
#75376384 #38766 üzenetére
Szerintem ezt ne így nézzétek. A DZ-ben azért esik jó eséllyel jobb loot, mert ott nagyobb a kockázata annak, hogy végül nem tudod majd kihozni.
És ehhez ez igenis így van rendben, mert különben a PVE DZ-ben farmolnék három napig, és felépítenék 3 fullos szettet, aztán mehetnék a DZ-be vagy last standbe lelövöldözni mindenkit aki nem csal.Csak a PvP DZ-vel van jól kiballanszírozva a játék.
Aki nem akar PvP-zni, annak ott vannak a főküldik, mellékküldik, HVT-k, PvE bossok, UG, Survival, Incursion-ök.
Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38759 üzenetére
Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le, mert nincs kőbe vésve, hogy magyar magyarra nem lő.
Tegnap pl. találkoztunk egy négyes magyar bandával, heló-szia, kicsit dumáltunk, mindenki ment a dolgára. Aztán megint összetalálkoztunk, rouge-ok voltak, egy orosz alánk dobott egy seekert, én lementem kutyába, ők meg mivel rouge-ok voltak, nem tudtak felszedni, úgyhogy leütöttek, nem haragszom meg ilyenért.Mikor manhuntok lettek, akkor nem mentünk rájuk, hanem elmentünk a másik irányba.
Lehet így is játszani, mert ez csak egy játék.
Meg lehet olyan tapló módon, ahogy a meg nem nevezett brigád. Én csak azt nem értem, hogy ha le akar lőni, akkor miért nem lő le egyből. Hacsak azért nem, hogy így szerezzen előnyt, mert amíg beszélgettek, simán leszedi egyikőtöket, és máris 4v3 a helyzet, azt meg mint tudjuk nagyon szeretik.
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38732 üzenetére
Ezt értem is, de mita nagyobb lett a DZ, előfordul, hogy elvétve találkozom csak játékosokkal.
Aki PvE farmolni akar DZ-ben, annak ott a DZ6-7-8-9, tele van mobokkal, és kevés a játékos.Na mindegy, nem értem ezeket a módosításokat, semmi következetesség nincs mgöttük, olyan, mintha beleolvasnának a fórumba, és amit éppen látnak, azt megvalósítják..
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38728 üzenetére
Ez volt a legnagyob hibája az 1.6-nak, hogy a DZ-ben csak a rouge-ok buknak. Azóta nem lehet normálisan DZ-zni, mert vagy rouge-ra vadászol, és odajön valami majom, aki direkt beugrik eléd, aztán 19 másodpercesen téged lő le mindenki, vagy lelősz valakit, rouge leszel, és az egész szerver rád megy.
Ezt igazáb visszacsinálhatnák, miért nem volt jó a DZ úgy, ahogy volt?
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #38723 üzenetére
Bombival meginterjúvoltunk egy srácot, hogy miért csal. Elmagyarázta, hogy nem csal, hanem striker szettje van 6K firerarms-szak és 6K elektronikával, és amikor stackelődik a sebzés, akkor nagyon nagyot tud lőni.
Hihető is volt ahogy elmesélte, csak azért fogadtuk szkeptikusan, mert előtte konkréan az egész szervert lelőtte, még phantom.roc-t is, pedig ő sem szokott tiszta lenni.ahogy szaladgáltunk, csak dobálta fel a neveket, hogy éppen kit lőtt le.
A legjobb az volt, hogy adott tanácsot is, hogy hogyan rakjunk össze mi is ilyen tuti szettet. -
VTom
veterán
Chuck Norris próbálgatta a Deadeye szettet a fejlesztés idején: Link
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38696 üzenetére
De csak az első lövéssel lőtt ekkorát? Vagy utána minden lövés ekorát sezett, amíg tartott a booster?
Bocs, melóban nem megy a youtube
-
VTom
veterán
válasz
#17067008 #38627 üzenetére
Nálam egyedül akkor volt ilyen, amikor HDD-n volt a játék, de akkor is csak az első betöltéskor, és nem ennyire durván.
Indításkor homályosak voltak a textúrák, és amíg kb. 2GB-t nem töltött be a VRAM-ba, nem élesedtek ki. Utána semmi probléma nem volt.Nem értem akkor mi lehet, mindenhol 16GB-t javasolnak a játék mellé, azért gondoltam, hogy az lehet, mert a 1070 és a 7600K biztos, hogy elég neki. De a textúrabetöltés biztos, hogy nem a monitor hibája.
Esetleg drivert frissíts, hátha megoldja..
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38618 üzenetére
Nekem is az lesz az első. 120% tárkapcsi.
A DZ-ről nem írtak? A pálinkára akkor fel lehet menni háulról is, és a DZ 2-es parkolóházas kimenekítéssel szembeni tetőnél is két kötél van már? Én ezekre lennék nagyon kíváncsi, meg hogy még miket változtattak, "to limit unfair encounters"
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38595 üzenetére
Ez mind igaz, de ha úgy veszed, a megjelenés után több, mint egy évvel még mindig javítanak a játékon, beletesznek olyan dolgokat, amiket a userek kérnek, tehát akárhogy is nézzük, a játék támogatása ebből a szempontból példa értékű.
Persze a csalók ellen meg nem tesznek semmit, az meg kritikán aluli.
A loot tényleg szar, de nem is eshet mindig fullos cucc, mert akkor mindenki abban rohangálna, és unalmas lenne. Az 1.6-tal nagyon jól kiballanszírozták a szetteket, elég sokból lehet válogatni, ki lehet próbálni töbféle játékstílust, DPS, sniper, support, taktikus, pajzsos, mindegyikkel lehet eredményesen játszani.
Jól van ez így szerintem. így lehet belepakolni a hosszú játékórákat
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38582 üzenetére
A szettekkel nincs baj. Mondjuk a seekert megnyirbálták, kíváncsi leszek a valóságban hogy fog ez érvényesülni.
A seeker égését medkittel hatástalanítani lehet, és nem lesz tántorgás sem robbanás után ha jól értem.A Predator buff viszont nem rémlik a notesból. Majd átolvasom még egyszer.
-
VTom
veterán
Mikor lesz 1.6.1 Patch notes?
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #38550 üzenetére
Leszek, de lehet, hogy csak később, 10 körül. Küldök meghívót, ha esetleg korábban jönnék.
(#38553) Padre Ő lesz az, CCCP_MaD
Az RPM hack-es csávóval is összefutottam tegnap, kb. 6mp alatt darált le hármunkat, röhögött mindenki a mikrofonban
Egyébként csak én kerülök mindig full noob csapatba? Sz@rnak a foglalásra, mindenki a PvP-re megy, ha összeesek nem szednek fel, tegnap is ott szaladgált körülöttem egy csapattársam, de ne segített volna, én meg csk vártam. Rohadt idegesítő tud lenni.
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #38546 üzenetére
Tegnap LS-ben az ellenfél csapatában volt kettő CCCP-s meg egy Dark-os, már előre fogtam a fejemet, de végül nyertünk
CCCP Jokert még le is lőttem egyszer.
Biztos épp nem volt bekapcsolva nekik semmi.
Összeraktam egy deadeye-t most azzal szaladgálok egyre jobban tetszik, ahogy kezdem megszokni.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38480 üzenetére
Nekem tegnapelőtt Barrett mellény esett DZ-ben, bossból
Meg Skull MC kesztyűből van 3, de ezt RazoR-nak meg ne mondjátok!
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38438 üzenetére
Nekem tegnapelőtt a ctrl akadt be, nem mászott fel a szellőzőre, hanem akárhova mentem, ott maradt a kiírás. Mozogni tudtam, gránátot dobni tudtam, pulse-olni tudtam. Semmi mást. Célozni igen, lőni nem.
A kellemetlen az volt, hogy épp manhuntok voltunk DZ6 tetőn, és pont jött ránk 6-8 játékos -
VTom
veterán
válasz
Rossonero89 #38407 üzenetére
A Division-t elb@szta a ubisoft, nagyon sok dolgot tárol kliens oldalon, így egyszerű csalást írni hozzá.
Ha tudnának bele anticheatet rakni, már megtették volna.
Nagyon sokszor van szerverlag is, ami miatt sok játékos - akiknél nincs lag - előnybe kerül, és csalónak tűnhet.
Bannolják most is a csalókat, csak nem olyan ütemben, mint ahogy visszajönnek.
Sajnos ezzel együtt kell élni.Division 2-ről már beszélt a ubisoft, vagy a massive, egyelőre nem készül, de tervben van. Most Avatar játékon dolgoznak, gondolom a következő filmhez.
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Ma mentem két kör last standet, halomra lőttek mindenkit a csalók, természetesen oroszok. A másodiknál alt+F4-gyel léptem ki miután ötödször lőtt szarrá zsinórban ugyanaz az orosz.
Lenyugodtam, gondoltam megyek egy napalm prod. site legendary-t. végigszoptam a másfél órát (!) amíg sikerült, estünk-keltünk végig, és mit adott? Ninja bike hátizsákot.
Én utálom ezt a játékot!!! -
VTom
veterán
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38238 üzenetére
Látom, azért nem az ellenkező irányba futsz, jól van
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38179 üzenetére
Ezek szerint nem sikerült lelődösni
-
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis #38091 üzenetére
Ebben sajnos nincs, ennek pont a karakterépítés a lényege.
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38068 üzenetére
Én szeretem a Predatort, még az 1.4-ben farmoltam ki az első szettet, novemberven meg a mostani cuccok nagy részét, azóta mindig az aktuális patch-hez igazítom amennyire lehet.
Eddig mindig megállta a helyét, de most az 1.6-ban érezhetően erősebb, mint az 1.5-ben volt.
De lehet, hogy csak az alphák voltak túl erősek, azért tűnt gyengébbnek, nem tudom. -
VTom
veterán
válasz
qukesz #38056 üzenetére
Az az M4 jó a Predator mellé, feltéve, hogy könnyű M4, nem katonai.
Ha PvP-re mész, akkor a krit sebzést, krit esélyt pakold fel mindenre, a fejlövés másodlagos.Én másodlagosnak snipert használok, M700 Tactical-t, fejlövésre pörgetve.
Az MP5-öt nem szeretem, már nagyon megszoktam a könnyű M4-et.Egy rövid szösszenetet mentettem a tegnapi szóló last standből, ez Predator build, 10 alatt ritkán van player killem. Kivéve ha RazoR-ral meg Players-szel megyek, mert rossz hatással vannak rám
-
VTom
veterán
válasz
qukesz #38033 üzenetére
Mágányos fárkás vágy!
Egyébként a 290 millió pénz szerint elég jól bevált
PVE-re szerintem jó, PvP-re én tennék át az elektronikából tűzfegyverre, illetve a brutális talent helyett mást pörgetnék. Az csak a DPS-t tolja meg, de PvP-ben nem fogod kihasználni, nehéz lesz fejre lőni a mozgó játékosokra.
Ill. másodlagosnak nem értem az MP7-et. -
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis #37980 üzenetére
a térképnél a bal felső sarokban látod, hogy éppen melyiken vagy, és talán a G-t kell nyomni hosszan, de ezt i is írja.
-
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis #37942 üzenetére
Küldetéshez, szinteződéshez kell a segítség, vagy Dark Zone-hoz? Hol 20-as szintű a karaktered?
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #37927 üzenetére
Nem mertek rámenni a csalók, vagy ha mentek, akkor kikapcsolták az okosságot, és már meghunyászkodva, négykézláb érkeztek a helyszínre
(#37928) persil Más egy jól védhető helyen összecsukni pár gyengébb játékost, más 1v1-ezni percekig, mert nem bírtok egymással, és megint más amikor ugyanezzel a karakterrel 3 lövésből megfektetnek, mert minden lövés fejen talál, pedig csípőből lőnek. Észre lehet venni, hogy ki a csaló, bár mostanában sokan éppen csak annyit csalnak, hogy még ne tűnjön fel. Arról nem is beszélve, hogy már névről is beugrik sok ember, aki hírhedt csaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest