- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz
SkyS1gn #1180 üzenetére
Na hát ezzel már inkább egyet tudok érteni és ez már inkább fájó pont nekem is de érted itt is az a kérdés ,hogy vajon ez az utca is úgy volt e megtervezve?...
Az interaktív mapon ([link])
Nézd meg a West 23RD street-et. A kérdés az ,hogy az tényleg olyan hely lesz e mert az konkrétan meg van jelölve és elég szép részletgazdag.Na én oda el fogok sétálni és ha az nem olyan lesz akkor bekaphatják a f...t.
-
kinghaxor
aktív tag
Nekem nem volt béta kulcsom, de boltból elő van rendelve a játék. Viszont én is kipróbáltam a kódodat és nekem is elfogadta. Jött is a mail, hogy garantálva van a bétában való részvétel. Érdekes. Egy kódot többször is fel lehet használni? Valami hiba lenne a rendszerben? Mindenesetre nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest