- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #29191 üzenetére
Ebbol az m4bes az acr, ami szora erdemes.
Tegnap elkeszult 95%-osra a reclaimer kari. A firecrestem is 95% korul van.
-
válasz
Anonymus23 #29175 üzenetére
famas. Famas kell alphahoz... 2. fegyvernek.
-
válasz
Snip3r_HUN #28999 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #29047 üzenetére
A tanacsosztas : mikor pvp negativ ember adja a tanacsokat, hogy kell tulelni dzben, az olyan, mint amikor egy sarki kesdobaloban a seggreszegek politikarol osztjak az eszt...
Hanyszor leirtuk a meta-t? Elmondtuk a tutit kismillioszor. Erre kapjuk az arcunkba, hogy bullet king adott egy m4et, mely baszo fegyver, hiszen leszedtem vele 3 rugot is! Ertem en, hogy ennek orul, de ha en srac-l-el szedek le 3 rugot, akkor az a jo fegyver? Nem...
-
válasz
pendre54 #29005 üzenetére
Sajnos a malac mar nem er semmit...
A szivossag sem. Kiprobaltuk, mindegy, higy 350 v. 600...
Ugyanugy 1 sec alatt dolsz ossze...
Kifejezetten erdekel, azok a youtuberek, akik 400 szivossaggal kitancolnak 4 ember fokuszalt tuzet, hogy csinaljak...
Tegnap jott 2 manhunt, a gyerek 0 hpval sem fekudt le s mindezek utan irtozatosan nagyot lott. Neztem a sebzest, sima 2-3e, krit 4-5 ( 6 es 12 helyett... ).
Kerestem egesz ejjel forumokon, de sajnos semmi konkretumot nem talaltam, csak annyit, hogy bebugoltatjak a vedelmet ado effekteket ( medkit utani vedelem, mozgas kozben oles utani vedelem es barrett melleny 10%-a... ) 400e szivossagbol igy 3.5millio lesz.
A manhunt miutan meghalt, nem is jott vissza, ami szerintem mutatja, hogy elmentek bebugoltatni megint...
-
válasz
Snip3r_HUN #29002 üzenetére
Na ez a nem mindegy. Nekem a nem szar m4 18.5... XD ugy erzem, ez a max sebzes korul van. Grat hozza!
-
válasz
Snip3r_HUN #28999 üzenetére
5000 firearmsnal mekkora az alapsebzese?
-
válasz
Synaptic #28995 üzenetére
Ez komoly?
Duvi valaszolt neked.
2x erosebb a karaktere ugyanazon a szinten. Egyszeruen rosszak a cuccaid. Szerezz jobbat. Ez ilyen jatek, ha mar itt elakaddz, kesobb csak tobb bajod lesz.Csinalj tobb hp-t, kevesebb skillt.
Annak sincs ertelme, ha fogom a karim, es felboostollak...
-
válasz
Snip3r_HUN #28921 üzenetére
Milyen kar azert a 2. Fogekonyert...
Es nem tudsz ra kompetenst forgatni
-
válasz
Gordon32 #28918 üzenetére
Pve ak-t vagy acrt.
M4 es lvoac szor mint a barom. gyonyoruen fejen lehet tartani az acrt, igaz rpm kisebb, de sebzes meg nagyobb.
Mas : tegnap sok idom volt, probalgattam :
- 3 alpha + 3 predi
- 4 predi + reckless + savage
- 3 banschee + 3 predi
- 4 predi + barrett + savage
- 3 banshee + barrett + savage + specializalt taska
- 4 deadeye + reckless + specializalt
- 3 alpha + 3 nomad
- 3 banshee + 3 maganyosPvere mind jo. Az a baj, hogy a hurka 34es mobokat szinte barmivel agyonlovod...
Dzre en azt mondom, mind hasznalhatatlan.
Pvpre sajnos csak 1 szett ajanlott. Minden mas sajnos kuka...
-
válasz
Raulblanco07 #28847 üzenetére
Szombaton egesz nap otthon vok, gyere, szerzunk neked cuccokat!
-
-
-
válasz
Anonymus23 #28578 üzenetére
G36 dpse nem szamit. Az uccso talentje semmit sem er...
Acr van nekem is, imadom. Mobokra nagyon jo. Csak sajnos mar megszoktam az m4 recoiljat xD igy meg az sokkal jobb.
En most 389/457/107en allok m4el.
de nekem a dps nem fo kari, az a charmander.
-
válasz
Anonymus23 #28573 üzenetére
Ak, ak kell
Szerintem m4 a legfaszabb, de ha tetszik, hogy ut, nem az lesz a te fegyvered. Ak viszont kellemes.
Matej : de a taska skillt ad. Az meg a pulseal sebzest....
-
válasz
Anonymus23 #28563 üzenetére
Pedig melegket kerdezes Nelkul agyon kell loni. Gulyarol is elarul sokat, hogy honapok ota vele jatszik...
G : az enyem is bugos...
-
válasz
Anonymus23 #28392 üzenetére
Alpham 5000 firearms mellett boostershottal 22e-t lo m4el fejre. Nem hiaba nem 6000 fireams van, feleslegesnek erzem
-
válasz
Anonymus23 #28327 üzenetére
Akkor mehet este a bulaj?
Tommy m4et hoz szerintem, G pedig mp5ot. Bombi meg franciat. En pedig a grillert felelek majdAlphamon m4 vab, 18.5k alapsebzes + 2.6k a famas bonusszal es ennei fejebe jon meg +10% kompetens, 5000 firearmsnal. Ugyerzem elegge god roll az az m4.
-
válasz
Anonymus23 #28323 üzenetére
Nem szervezunk egy kis mokat? Jottok ti, meg mi. Ki mennyit lo a masikra, stb... Nem hal meg senki, fekvesig megy csak. Igy szoktunk tesztelni.
-
válasz
Anonymus23 #28318 üzenetére
Este proba?
-
válasz
Anonymus23 #28312 üzenetére
Le tudták lőni. kb 6-8 játékos, köztük pár mesterlövész, ami sebez.
Mennyit sebeztél a turretre? 3-4k-t?
-
válasz
yozsee11 #28260 üzenetére
Na.
4 reclaimer + sarga taska + sarga kesztyu. Immunlada 10k/sec, sima 12 korul. Akval mobra 91et lo ( +40% crit )
De tegnap osszehanytam egy firecrestet. 3 fire + barrett + sarga taska + sarga kesztyu. Akval 230dps, 335szivossag, 270 skill.
Mobra 11e, playerre 5e a turret sebzese.
Majd feltoltik a videot a sracok, mennyire hatasos a firecrest.
-
Taktikus karija senkinek sincs?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest