- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeonAran
tag
válasz
Vadernagyúr #33853 üzenetére
Itt most el kell választani egymástól az online-t és a multiplayert.
A játék full online, de ha akarod több száz órát is játszhatsz vele egyedül a gép ellen. -
LeonAran
tag
-
LeonAran
tag
Nincs Uplay szolgáltatás! Mit tudtok erről?
-
LeonAran
tag
válasz
VincentVG #32406 üzenetére
A Műveleti Bázison felmész a lépcsőn. Ott van a Műszaki szárny. Oda mész a laptophoz ahol fejlesztheted a Műszaki szárnyat. 10 részt fejleszthetsz minden szárnyon. Amiért különböző Képességeket , Adotságokat kapsz. Na most itt a kilencedik pont az Újrakalibráció. Aktiválod, azt hiszem 200 pont. És a laptoptól két méterrel balra, vissza ott lesz az Újrakalibráció.
Igen el lehet rontani, de legrosszabb esetben is ugyan olyan lesz mint volt.
Vegyünk példának egy mellény kalibrációját:
- Életerős. Azaz a legnagyobb értéke az Életerő szegmensben van. Ezt át tudod kalibrálni nagyobb Életerő értékre, vagy Tűzfegyverekre vagy Elektronikára
-Főbb tulajdonságok. Mondjuk 6700 Életerő pont és 6% Védelem az elitektől. Az Életerő pont helyett Kalibrálhatsz: Sebzés az Elitekent 8%. A Védelem az Elitektől helyett pedig Páncél védelmi értéket.
!!!Ha egyszer rákalibrálsz egy felszerelésre, mondjuk az Elektronikát átteszed Életerőre, utána már csak ezt tudod újrakalibrálni, már nem férsz hozzá a Főbb vagy Kisebb tulajdonságokhoz.!!!
-
LeonAran
tag
A Dz-be bármikor bemehetsz, ott tudod elérni egy adott szinten a csúcsot.(lvl.1-29-ig). Én lvl. 8-on is voltam bent. Lvl. 10 alatt egyébként nem érdemes, mert nagyon kemény és egyedül úgy sem tudsz kimenekíteni.
A DZ gyűjtögetéshez fontos:
-legyen legalább 3. szintű a vírusszűrőd!
-el kell érni a DZ 15-s szintet minél előbb, akkor ki tudod nyitni a fertőzött zónákban a nagy ládákat , amelyek lila felszerelést/fegyvert dobnak
-aktiváld a biztonsági szárnyban a Kalibrációs állomást. Minél előbb. Itt a megszerzett felszereléseket rögtön az igényeidhez tudod igazítani (tudsz rá páncélt kalibrálni, ha elektronikás áttudod tenni életerősre, stb...)
-legyen legalább egy fejlesztett gyógyító képességed és fejlesztett Fürkész aknaA lila színű cuccoktól tudsz az adott szinten a lehető legerősebb lenni (ez csak lvl.1-28-ig igaz, utána arany)
A DZ a külső világi szint alapján így van fel osztva:1-14-ig,15-19-ig, 20-24-ig, 25-29-ig, azaz a 14-es, a 19-es, a 24-es, és a 29-es a legerősebb a DZ-ben.Jó kalibrált lila cuccokban 2-3 szinttel nehezebb küldetéseket is simán abszolválsz a külső világban.
Van élet lvl. 30 alatt is. Ki lehet élvezni. Szerintem sokat veszít aki átszalad ezen. Szerintem.
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #31371 üzenetére
De még kihasználtam.
-
LeonAran
tag
válasz
ScomComputer #31251 üzenetére
Meg kell csinálni minden fő küldetést! Az ENSZ székházat is.
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #30574 üzenetére
A Liberátor egy nevesített könnyű M4, tudtommal.
Tapasztalatom pedig az , hogy rohadt jó! -
LeonAran
tag
Én kipróbáltam, baj nem lett belőle.
Remélem orvosolja a problémámat: Véletlenszerűen lefagy a játék 20-30 másodpercre. Tegnap másfél óra Survivallal a hátam mögött , harc közben, lángszórósok társaságában. Mire újra elindult, már kerestem a kontaklencsém.Aki esetleg szeretne egy elektronikás alternatívát, annak ajánlom a Reclaimer-Taktikus hatalma szettet:
Segélyállomással , Lángszórós löveggel/ Fürkészaknával. Underground/ Lexinton Kihívás fokozaton egyedül is abszolválható ezzel a kombinációval. Egy elektronikás Liberátorral gyakorlatilag amíg van ölés addig él a Segélyállomás. -
LeonAran
tag
válasz
Hunbeast87 #29483 üzenetére
Ha kevés ideje van ki kell nyiratnia magát a Hunrerrel. Amig halott addig nem megy az ideje. Ha leszáll a heli te feltamasztod es kimentek.
-
LeonAran
tag
válasz
DokiBaxxi #28703 üzenetére
Bőven volt időm, kb.15-20 perc.
Viszont tegnapelőtt nagyon megszívtam. olyan helyen akartam kimenteni ami tele volt Vadászokkal. Én hülye meg nekiálltam harcolni velük. Kettőt le is szedtem de még volt három. Akkor vettem észre, hogy már kevesebb mint öt percem van. Átmentem kerülőúton a hármas kimentésre. Hívom a helit, érkezésig 2:45 perc, várható élettartam: 2:44 perc. Pánik. Gyerünk gyógyszerér! 5 méterrel a gyógyszeres ládától meghaltam... -
LeonAran
tag
válasz
Synaptic #28473 üzenetére
14. szintnél érdemes bemenni a DZ-be. Ott jól meg tudsz erősodni. Aztán 19, 24, 29. Persze közben is bemehetsz. De ezek a csúcs játékos szintek a DZ-ben. 15-ös dz szintel mar kinyithatsz minden lila cuccos ládát. És az mindegy hogy a külső világban milyen szinten vagy. Csak legyen legalább 3-mas szintű szűrőd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest