- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én úgy gondolom, bőven van benne tartalom.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy ekkora és ilyen változatos a térkép.A supply raid és rebel ops mellék küldik valóban repetitívek.De nem kötelező ezekre támaszkodni vagy megcsinálni őket. Persze akkor nuku lázadó segítség, vagy ilyen olyan felszerelés, képesség. Bár akit a történet annyira nem izgat, az pont le fogja sz..... ezeket is.
A történetszál meg szubjektív.
Valakinek bejön, valakinek nem.
Az viszont biztos, hogy elég sok anyagot belepakoltak az egész kartell hálózatba, és van minek utána járni.De ez az egész vagy leköti az embert, vagy érdektelen a számára.
-
myckey
veterán
A taskforce lényege , hogy saját csapatot építs.
A mobil alkalmazáson pedig követni lehet a játékot in game, szatelit nézetben.Mint egy másodlagos megjelenítő a térképnek. Valamint lehet egy mini játékon keresztül plusz ellátmányt gyűjteni.
Na meg persze a híreket el lehet olvasni, be lehet szállni a community be.De tán már írtam erről valahol, ott fenn.
(#2190) scyllafren
Oda se neki. -
myckey
veterán
Hibából akad nem is egy-kettő, folyamat frissül a hivatalos oldal szekciója is, gondolom majd egyre jobb lesz a helyzet ahogy jönnek a frissítések.
A gépigénye vagyis "optimalizáltsága" engem jobban zavar mint a hibák.......remélem ez is javul, ahogy máshol.Ahogy már írtad nem vagyunk egyformák. Én pl. nagyon jól szórakozom soloban is AI+extreme+no hud mellett. Nekem bejön az óvatoskodó, mindenre odafigyelés stb....Más már lehet agyfact kapna tőlem, meg ahogy játszom.
Coopban mindig van is ebből "összeszólalás", hogy azt most miért így és miért nem úgy.....
A solos játékmódomnak, stílusomnak annyi a hátránya, vagy előnye, hogy rengeteg időbe fog telni mire kivesézem az egészet. Na de ez van, nekem épp az aprólékosság és tökölés ami bejön, magamban. Na meg a gépi csapatra fokozottan figyelni kell ám,Számomra ami ismétlődően hat a küldetések teréről, az a folyamatos supply raid és rebel ops akció. De morális oldaláról próbálom nézni a dolgot, autentikusan felfogni, hogy márpedig nagyon de nagyon kell a segítségem a lázadóknak, minden egyes provinciában
meg mondjuk az is visz valamennyire előre, hogy kellenek a rebel supportok és a képességek is, na meg soloban nem árt, ha minél többen jelennek meg bárhol is vagy.
Viszont az infok, contentek begyűjtése, területek felfedezése nekem tetszik. A sztori meg szimplán közel áll hozzám.
Szóval ja!
Mindenkinek máshogy jön át az egész, de vannak dolgok amiben egyet értünk.
Gratula a végigjátszáshoz, aztán majd folyt. köv, ha jönnek a tartalmak!(#2184) Lac-coo
Mindenkinek más és más az inger küszöbe. Nincs ezzel baj.Egyébként az autóversenyzést ne emlegesd! Jön majd a Narco Road kiegészítő, ott lesz majd járműves rész dögivel..
-
myckey
veterán
válasz
Németh Péter #2164 üzenetére
Szóval a provincia szerte fellelhető contentek ( képességpontok, medál, lőfegyver és tartozékok ) , valamint a kingslayer file-ok ( háttérinformációk ) egyszer gyűjthetőek be.
Igaz ez a Supply raid és Rebel ops-ra is. ( mellék küldik )
De pl. a convoy, amit ki tudsz fosztani, többször is megjelenik véletlenszerűen. ( kell a sok sok erőforrás ) .
A terület adta történetszál elemei, azok újrajátszhatóak.A kérdőjelek meg egyszer deríthetőek fel.Drone, távcső, segítségével
A felkiáltó jelek adatokat jeleznek ( intel ) ezek többször is össze szedhetőek egy-egy területen, mivel magához a történetszálhoz és a tartalmakhoz is többször kell információ.
Ilyet lehet Sicariotól vagy lázadó tiszttől is szerezni, kapni. De van hogy PacKatari lát el ilyen olyan infoval , hogy előrébb tudj lépni, vagy éppen Karen .Miután kitakarítottál egy térséget, pontot, ott az ellenfél ismét meg fog jelenni.
Talán összefoglalóban is kiveséztem már ezt.
-
myckey
veterán
válasz
mentoloshypo #2154 üzenetére
Természetesen értelek.
Ez is egy meglátás. -
myckey
veterán
válasz
Viper26 #2151 üzenetére
Amennyi az összefoglalóban van.
(#2149) mentoloshypo
Nem nagy eresztés.
Aki türelmetlen, az hamarabb beszerzi a fegyvereket.
A többi az meg ilyen és olyan öltözék, skin, embléma ......semmi különös.
Meg ugye elérhetőek a kiegészítők in game.(#2152) hsanya182
Valószínű nem támogatja azt a kiosztást.
Ezt a részt inkább csak kontrollerekben részletezték, azt be is írtam ahova kell.
Billentyűkről nem találtam ilyen lebontásokat. -
myckey
veterán
Bekerült a játékba a G.R. Future Soldier csomag. Öltözék, fegyver és embléma.
Kinek megvan a játék, feloldhatja a Uplay-jutalmakban. bár lehet egyenesen meg is kapja, fene tudja.Egy " Last Chance" és " Drilling " nevezetű pack is elérhető in game Store. Szokásos.....fegyverek, ruhák.
Összefoglalóba is beírtam, elfér alapon.
-
myckey
veterán
Stealthben biztos nem fog végig menni AI val.
Pláne ha a lázadókat is használom.
De nem is írtam, hogy totál Splinter Cell és Hitman kombóban fogom végig vinni.Nyílt Betaban-ban Itacuat és Montuyocot Extremen csináltam + HUD nélkül. Lázadókkal és AI -val.
Igaz, a te általad írt mostani játékidődnek a fele kellett a két részhez.De nem volt gondom a "veretéssel" .
Úgy számolom, hogy 200-300 óra biztos lesz, mire az általam elgondoltaknak megfelelően játszom le a történetet. De simán lehet több is.
Aztán jöhet majd a többi tartalom és talán a PvP.
(#2110) TTomax
Nem baj, remélem minél nehezebbe lesz.
Ennek csak örülök!Legalább lehet rajta agyalni, mit hogy taktikázzak, használjak ki.
Vagy majd sokszor fűbe harapok, van ilyen bicikli.De megjegyezem, kösz hogy felcsigáztál!
-
myckey
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #2090 üzenetére
Nézzél be a hiv. fórumra.
Ismert hiba topicba, hátha ott van feltüntetve.Szerintem a szimpla textúra betöltési gondok egyike, ami néha napján megfordul a játékban, még mindig.
-
myckey
veterán
Csatlakozási problémákra esetleges megoldások, összegyűjtve.
Bekerült a cikk FAQ ba is , valamint maga az oldal is a Tippek közé és linkekhez, mert van pár jó ötlet, ami folyamatosan frissül.
A jelölő megszűnése is benn a tanácsokban.
Karakterépítésben a képességfa alatt ott az összes "skill", a szükséges pontok számával és ellátmánnyal is. -
myckey
veterán
válasz
velizare #2083 üzenetére
Nekem konkrétan 603-605m -nél tűnt el a térképről a felderített "tag" -elt , ellenfél.
Eddig látta a karakterem szabad szemmel a jelölést, utána viszont már leesett róla.Persze, ahogy mondod, ha egy csapattag a felderítési látótávolságon belül van, akkor megmarad a jel.
Vagy ha eszköz segítségével "spoton" tartsuk.Lehet bele is írom tippek közé, összefoglalóba.
(#2084) Ultrazord
A kipucolt, felderített pontokon egy idő után újra feláll az ellenségnek a "hadereje".
A sztori szál ( 26 nevesített kartell egyenkénti történetszála) , újra játszható. Egyénileg és coop ban is.
Térképen kell előhívni a jobb egér gombbal az adott provincia misszióját.Benne van összefoglalóban is, játéklehetőségek és FAQ alatt is.
-
myckey
veterán
válasz
Viper26 #2077 üzenetére
Teljesen más a coop!
Ott mindent meg lehet beszélni, az sokkal jobb élmény. Erre lenne kihegyezve a játék.De, az AI team is irányítható, csak osztani kell nekik az észt, eléggé odafigyelve.
Én a Beta-k ban próbáltam a csapatot a képességfában fejleszteni, hogy hatásosabbak legyenek, az is számít.
Illetve lehetőség szerint a lázadókat is segítségül hívni, persze azt is fejlesztgetni kell és csinálni a Rebel Ops akciókat, hogy egyre többen jöjjenek minden térségben és helyzetben.Szóval nem lehetetlen AI csapattal a játék, de oda kell rájuk figyelni.
Én általában mindig felderítem a környéket, ilyenkor kiadom, hogy tartsák a pozíciót.
Majd ha átgondoltam hogyan kellene likvidálni, akkor elhelyezem az esetleges aknákat, C4 et stb...kicsit előkészítem a helyzetet, pozícióba küldöm a csapatomat.
De persze nem mindig kell a dirr-durr, attól függ.......Aztán a mozgó célpontokat, őrséget levadászom a csapattal, szinkron lövésekkel.
Egyre jobban haladok befelé, és a végére próbálom a maradék ellenfelet satuba fogni. Hívni a lázadókat, kiadni a TEAM- nek a tűzparancsot és felmorzsolni lehetőleg több irányból .Mondjuk ez csak egy szituáció, úgy csinálod ahogy akarod.
Nem könnyű AI csapattal. Komótosabba lesz az egész, idő igényesebb.
De én eddig csak extremen +HUD nélkül játszottam. Igaz, a jelölő meghagyva a szinkron lövés miatt.
Más tapasztalatom nincs.(#2079) rupsz
Hülye is az AI és nem is.
Nekem a csapat irányítása külön öröm, szóval én próbálom elnézni a degeneráltságaikat, mert azért van belőle.
Valamint a kommunikáció velük és a sztorizgatás, nagyon bejön.Én, ha nem lenne csapatra kihegyezve az egész játék, akkor nem is igen foglalkoznék vele túl sokat.
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
-
myckey
veterán
válasz
velizare #2051 üzenetére
Igazad van.
Nem minden arany ami fénylik.(#2054) SPucu
Csak azt tudom mondani, hogy felfogás kérdése a dolog.
Én próbálok úgy hozzáállni, hogy minél kevesebb dolog vegye el a kedvem, ha már egyszer sok időt rászántam az egész témára és, számomra, nem kevés pénzt is a játékra.
Ettől függetlenül én is leírtam már a topicba ( meg máshova is ) sokszor, mennyi minden nem kóser nekem sem.
De a pozitív dolgok mindig ellensúlyozzák a negatívat, ha elkezdek vele játszani. -
myckey
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #2046 üzenetére
Nem valós, jól mondod.
A játékban található távolságokhoz, méretekhez igazították hozzá a lövedék paramétereit.
Azért, hogy próbálják érzékeltetni a valós viselkedést.
Mivel a játékban sztm 2Km -ről nem nagyon fog senki lövöldözni.
De így legalább van némi eszenciája a dolognak.
Persze ezt mindenki úgy látja ahogy neki tetszik, mint még jó pár más dolgot is .
Kinek ez nem tetszik, kinek meg az.Más:
Az opciók között, lehet állítani a különböző mozdulatok érzékelését is.
Kúszás, guggolás, futás, célzás, séta mind beállítható , folyamatos vagy egyszeri billentyűnyomás érzékelésre is.
Aki nem szereti, hogy futás közben rá kell tapadni a "shift" -re, az állítsa át "beragadóra" . -
myckey
veterán
válasz
velizare #2038 üzenetére
Nem minden fegyvernél ugyan az a lövedék esés.
Valamint van "utazása" is , nem egy videó van ilyen amin a célba érkezést nézik.
Az átütés is különböző fegyver vagy fegyver nemenként.A távcsővel és nézőkével meg pont annyit tudsz állítani, amennyit. Fókuszt tudod rajta változtatni, azon ami alkalmas erre.
A szél iránynak a hatásáról is beszéltek a fejlesztők, szóval nem zsinóron húzzák a lövedéket, nagy távolságnál nem csak közvetlen a cél fölé kell célozni.
De ezt a cikket nem találom.Ez mellett nagyon jó a lőfegyverek alakíthatósága, szabhatósága.
Ennyi sztm bőven elég, ez nem szimulátor, de nem is teljesen árkád.
Azt meg végképp nem mondanám, hogy teljesen RPG a mechanikája.
De hát ez is egy vélemény meg a tied is.Mondjuk nem a fegyvermechanikára tértem ki a másik hsz-ben, amit írtam.
De legalább ezt is megbeszéltük.(#2039) mentoloshypo
Úgy gondolom, ennyi "csak" a lehetőség.Szabaddá tudod tenni a játékodat másoknak vagy be tudod korlátozni meghívásra, esetleg még a mikrofon használat szűrőt tudod beállítani, de ez mellékes.
Listából tudsz hívni vagy hozzá csatlakozni.
Esetleg belépsz mások állásába, vagyis keresel egy random csapatot.
-
myckey
veterán
Ennek a szintlépésnek nem is kell sokat tulajdonítani.
Arra pont jó, hogy kapjál lépésenként képességpontot .
Kiegészíti a térképen találhatókat meg ami a kartell vezetők után járókat.Én örülök, hogy nem vitték el jobban a játékot ebbe az irányba.
Épp elég a képességfa, erőforrás gyűjtés és a képességpont ebből a mechanikából.
A történet miatt ez még emészthető, hogy gyűjteni kell ezt azt, ahhoz hogy legyen jobb felszerelés. -
myckey
veterán
válasz
mentoloshypo #2030 üzenetére
Szia.
Mikor játékba lépsz, ott tudsz egyből becsatlakozni másokhoz.( Launch mellett oda van írva, hogy join public )
Alatta van egy lista is, ebből is tudsz hívni be játékost, aki épp elérhető neked.Játék közben tudod még ugyan így a Lobby-n keresztül vezérelni.
Illetve első belépésnél a felugró ablak jelezte, hogy " Enter" használatával tudok csatlakozni másokhoz.Ez indította el a játékkeresőt.Próbálj keresni pár embert és beszéljétek meg mit szeretnél.
-
myckey
veterán
válasz
sebixxx #2014 üzenetére
Valószínű, hogy Off line módban játszol, mikor indítod.
Így is lehet, nem kötelező neki csatlakozni.Valamint ha nem kaptál még frissítést sem ( 4,65GB ) akkor az ezért lehet.
Mivel a javítás az tegnap este óta érhető el, te meg ugye délután befejezted.Most meg nem tudsz online belépni, így nem kapod még meg a patchet.. De játszani tudsz Single -ben.
De lehet szimplán zöldség ahogy gondolom.
Más:
Közben bekerült az összefoglaló.
Bármi hasznos észrevétel van, akár játékmenet tippek, alapvető kérdés , discord és egyéb Taskforce, jelezzétek privátban, én pedig kiegészítem.
Köszönet !
-
myckey
veterán
válasz
Fitzgerald #1995 üzenetére
Majdnem.
-
myckey
veterán
válasz
Fitzgerald #1992 üzenetére
Szerinted.
-
myckey
veterán
Hivatalos oldalon is közölték.
Végre lehet valami biztosat is írni az összefoglalóba.
Március végére, április elejére ígérik a következő nagyobb frissítést.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #1954 üzenetére
Nagyítás valamennyit dob rajta.
Original sem nagyobb , jelentősen.
(#1956) rottenbull
No problem.
-
myckey
veterán
Nem néztem tüzetesen, de te hátha találsz benne használhatót.
-
myckey
veterán
válasz
Highground #1937 üzenetére
Zárt betaban kb. 10 órát soloztam, nyílt betaban pedig kb. 15 órát.
Nagyobb kihívás solo ban, a gépi csapattal.
Coopban könnyebb.
Én szeretek egyedül játszani, de az AI csapatot bizony rendesen trenírozni kell.
De ez én vagyok.
-
myckey
veterán
Beta-ban nem volt minden benne.
Nem láthatta.De ez a helikopter pont volt, Unidad is jött hasonlókkal.
Pár gép.
Itt van jó pár jármű képekkel, valós névvel ahol lehet
A légi és vízi alkalmatosságok nincsenek is felsorolva.
-
myckey
veterán
válasz
ScomComputer #1867 üzenetére
Egyelőre, a hivatalos oldalakon nincs erről konkrét.
Van ismert hiba szekció ami frissül egyik másik nap.Van leírás is erről a day one javításról.
Ebben viszont az van, hogy aki játszik, annak már meg kell hogy legyen.Szóval konkrétan amit mutattál oldal, az benne van a day one-ban.
Hiv. oldal szerint.
Ez pedig már elviekben mindenkinek frissítésre került. -
myckey
veterán
válasz
Fitzgerald #1787 üzenetére
Vedd vissza ha nehéz.
-
myckey
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #1772 üzenetére
Azt írták, már meg kellett történnie a letöltésnek, már aki belépett a játékba.
Tehát akkor az lehetett.Jönni majd biztos jön még. Van hivatalos leírás ismert gondokról, amiben írják hogy a következőben érkezik.
Egyszer. IsmertekVonat se tud elmenni néha rajtuk.
-
myckey
veterán
Ahogy vesszük...
-
myckey
veterán
Én mindig felveszek egy kellő magasságot kezdésnek, aztán onnan folyamat a space+w.
Mikor kellő sebességgel haladok előre-lefele, akkor néha kicsit vissza fogom a S -el, esetleg space magában -az emelkedéshez . Utána folyt köv. elölrőlSzámomra, már könnyedén kezelhető.
persze ehhez kellett a pár tucat óra szám amit zárt ba és nyílt ba raktam.(#1764) arnikusz
Ami az egyes provinciákon fellelhető, azt mind megszerezheted.
Legyen az Content ( kék ) ,kingslayer file, mini ellátmány hordóból, rekeszekből vagy valami kütyü közelében." E " bill. az interakció.
-
myckey
veterán
válasz
hitvanyalak #1749 üzenetére
Szervusz!
Zárt betasok is megkapják az Unidad küldetést, de csak ha márc 31-ig beszerzed a játékot és játszol is vele.
(#1750) Fitzgerald
Tiltsd le a Lobby -ban a hozzáférést más játékos számára. Privát mód.
(#1746) szallasi007
Kisrepülőt Shift + iránygombokkal , folyamatosan a Shiftet nyomva a sebesség tartás miatt. ( magyarán le ne zuhanj )
Leszállásnál én siklani szoktam.
Ráfordulok, majd elengedem a gázt. -
myckey
veterán
Alap esetben fel kellene ismernie az objektumokat, terep adottságokat a rendszernek.
A lényege lenne, hogy ne legyél behatárolva mozgás ügyileg.Majd ha sikeresen felvette a pozíciót a karakter, onnan lehet a célkeresztben megjelenő irányokba kimozdulni.
Na de ez a rendszer nem mindig megy ilyen szépen, ahogy én ezt felvezettem.
Sajnos.De reménykedünk a csiszolásában.
Vagy marad minden így. -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Az áraknál maradva, hivatalosan még mindig a Green Man Gaming a "legjobb", szerintem.
Delux 11-12 ezer ft közé esik.
Gold 19 -20 ezer közé. -
myckey
veterán
válasz
Juhasz27 #1549 üzenetére
Van benne FPS nézet.
Fegyver fókusznál jön elő.
De ez is módosítható.Erről a mechanikáról szól ez a videó
(#1546) Gordon32
Megsüvegelendő ötlet, ha van kéznél egy megbízható cimbora!(#1545) illest309
-
myckey
veterán
válasz
Tibtobi #1535 üzenetére
Aki lusta elmenni összeszedni őket, az így is megveheti.
De nem lesz előrébb.Egyébként azt hiszem lehet majd játékban is gyűjteni casht, aztán meg lehet venni ezeket a csicsás holmikat stb...már akinek kell.
(#1536) utomi
Ami le van írva a hivatalos oldalon.
Semmiről nem maradtál le.
-
myckey
veterán
Nekem a gyors mozgással van bajom.
Az nem kelt elég folyamatos hatást.A lassú mozgás sztm rendben van, elég sokat szoktam ilyen tempóban haladni.
Mozgás kultúra jó, egyedül a Combat Roll hiányzik.
(#1519) szallasi007
A fedezék használat ( felismerő rendszer ) nem mindig működik patentül. Néha nehezen ismeri fel a helyezkedést.
De ezt a Zárt Beta hoz képest kicsit mintha javították volna. Simulékonyabb, kezesebb volt a nyílt, valamivel.Én örülök neki, hogy nem tapadok mindenhova oda, ez nagyobb szabadságot ad a mozgás szempontjából.
Ez egy másik game. De meg kel szokni, az biztos és még finomítani kell nekik. -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Raymond #1504 üzenetére
Jó lesz az a grafika.
Még inkább az atmoszféra, úgy unblock nézve az egészet.Persze fel van tupírozva a videó, ( mint minden más játékban ) meg gondolom a skálázást is feltornázták 200%-ra ...
De ahogy a térképet megalkották, az zseniális.
Nem részletekbe menően, ( ekkora világtól nem is várom el ) de bőven impresszív -en, ami a méreteket és a 11 eltérő növényzetet,állatvilágot, domborzatot, éghajlatot illeti.
Számomra kellően autentikusra sikeredett.Optimalizációt és textúra betöltéssel kapcsolatos bugok javítását remélem.
Grafikai téren. ( DX 12 )Van egyéb játék mechanikai terület, ami foltozásra szorul, sokkal inkább.
Szerintem.Na de itt van Nvidia oldalán.
Részletekbe menően lehet boncolgatni a látottakat.
Gyönyörű Giga nagy felbontású képekkel!Ghost Recon Wildlands: GameWorks Effects Revealed, 4K 60 FPS Tech Vid Released
Döntse el mindenki maga, mit hisz, mit nem.
Ghost Recon Wildlands Visszaszámláló
Europe The Final Countdown.....
-
myckey
veterán
-Központi Tényezők.
-Menü Adaptáció
-Grafika testre szabása
-Benchmark
-PC Specifikáció
-
myckey
veterán
válasz
daveoff #1496 üzenetére
Ez így közel sem igaz, sőt túlzás...
De, ahogy gondolod.
Nem is látvány miatt mutattam, hanem amiről beszél. Az a releváns információ.
Látványos videóból volt már millió, azt már rég eldöntötte sztm mindenki, tetszik-e neki vagy nem.
(#1498) Raymond
Na az már érdekesebb, hogy mint fut így.
-
myckey
veterán
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands PC Trailer: Nvidia GameWorks (4k, 60FPS)
Az igen!
Nvidia tulajok, lehet használni az Anselt.
Ahogy korábban is írtam, de ez így már teljesen hivatalos. -
myckey
veterán
-
A Narco Road az 4 területen átívelő történetet bontakoztat ki.
Be kell épülni a bandába, majd egyre fentebb kerülni. Egész hangsúlyos lesz benne a járműves rész.Fallen Ghost-ban pedig a lezuhanás után kell alkalmazkodni a körülményekhez.Miután egy új frakció / elit osztag fog ránk vadászni.
-
myckey
veterán
válasz
Beckett #1485 üzenetére
Szerintem a könyvbe is bele nézek, ami a csapattal kapcsolatos.
Meg a dokumentum filmre is benevezek, az egész hitelesnek tűnik.Mindkettőt jó figurák csinálják.
Egyébként Winslow mellett ott van Shane Salerno is, aki elég jó név az iparban ( Filmes berkekben )...ők ketten kooperáltak asz UBI Paris fejlesztőivel.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1482 üzenetére
Nyilván nem vagy egyedül.
Biztos vannak még sokan, szerte a nagy világban.De én úgy gondolom, hogy akit ez a történet nem érdekel, nem dob fel stb......az mondjuk elkerüli a gamet meg a topicot.
Fejlesztői napló?
Ott a rahedli videó anyag.Patch Note meg majd lesz.
Eddig csak egy kis darab látott napvilágot.Csak eltaláltad a topicot, meg is lepődtem odaát...
-
myckey
veterán
BEYOND MARCH 7: THE POST-LAUNCH RECAP OF TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS
Hivatalos leírás.Nagy vonalakban:
Játék frissítés.
Ghsot recon network and HQ
Kihívások, időközönként változó
Megnyitható tartalmak
DLC 1 -2 : Narco Road ( Beépülés, gyors járműves küldik ) és Fallen Ghosts ( Kimentős, túl élős )
PvP: 4 vs 4 tactic -
myckey
veterán
válasz
Tibtobi #1461 üzenetére
Lesz a témával / játékkal kapcsolatosan egy Dokumentum film is.
Rusty Young a készítő, aki a Marching Powder-t írta, ami sikeresnek mondható könyv, szintén témába vágó.Linkeltem már, de az nem található.....
Valamint még a történettel kapcsolatban.
Kiadásra kerül egy novella, ami a csapattagok egy másik misszióját írja le.
Richard Dansky a szerzője, aki a Clancy játékok univerzumának a központi figurája.Ghost Recon Wildlands – Get To Know The Ghosts In a New Novel -Dark Waters-
(#1459) Raymond
Nem tudom mennyire nézted át a térképet, de van rajta olyan hely, hogy "Legends"
Na az egyik ilyen, Butch Cassidy nevét kapta!
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1457 üzenetére
Szerintem jelentősen felfújták a dolgot.
Egyébként nem feltétlen rugaszkodtak el a valóságtól a játékban. Nem véletlen ez a helyszín, történet és az sem, hogy bevonták a munkába Don Winslow-t , Shane Salerno-t.
“I’ve written about drug cartels for more than twenty years and together with my writing partner Shane Salerno have brought that knowledge to the story, scenes, characters and dialogue found in Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.” Winslow said.
Történet, jelenetek, karakterek, monológok lesznek fellelhetőek.
Ez már nagyon off: https://www.osac.gov/pages/ContentReportDetails.aspx?cid=17905
Kis kimutatás az ország közbiztonsági helyzetéről....
De itt ezt be is fejeztem. Sorry! -
myckey
veterán
Calavera Gyűjtői térkép.
Ez meg fail..... Bolíviában nem tetszik, hogy milyen képet festenek az országról
Breaking News - Bolivia summons French Ambassador, threatens legal action against Wildlands
-
myckey
veterán
válasz
velizare #1450 üzenetére
Ezt közölték le mindenfelé, a hivatalos fórumokon.
Improvements from Closed Beta to Open Beta
Ezt meg is osztottam párszor fórumon. Többet sehol , senki.
(#1449) duvi
Na igen, lehet csak mese habbal.
MÁS
Tessenek tölteni, ahogy tetszik, hadd kapják a jobbnál jobb ötleteket, hátha lesz belőle valami.
Mega poszt, nyílt Beta visszajelzések
Ez egy elég részletes ötlet börze , hozzá!
Van benne sok jó felvetés.Ez is volt már.
-
myckey
veterán
Ghost Recon Wildlands NVIDIA ANSEL photo
A srác meglehetősen jól alkalmazta a lehetőséget.
Most irigykedem....
-
myckey
veterán
válasz
Tibtobi #1424 üzenetére
Egyik és másik tartalom se a 4-5 fegyverről fog szólni.
Itt is ott is lesznek játékmenet szempontjából új lehetőségek, szerintem.
De egy , egyáltalán nem hivatalos dologról nem akarok kész tényként beszélni.Én is szeretném, ha jobb lenne majd az egész játék, legalább annyira érdekel.
-
myckey
veterán
Redditen is megosztották.
Keresgéltek a játék mappáiban, aztán eltrafálták.Szerintük : Fallon Ghosts - DLC1
Narco Road - DLC2A második tartalom még kiegészítendő ezzel : Coca Field, VehiculeSpy ,Impossible Climb, 4 treasure maps
(#1421) Tibtobi
Sajnos manapság már erről szól az ipar...letölthető tartalom, az a tuti.
Nem ez lesz az első, és utolsó hasonszőrű megoldás a játék iparban. -
myckey
veterán
válasz
kiserik #1417 üzenetére
Jah, csinálni kell a gerilla akciókat, támogatni a lázadókat, hogy felszereléshez jussál.
Teljesen vállalható elképzelés. Ez a történet szerves részét képezi.Sztm kár ilyen alapvető mechanikákba bele kötni, ez vagy tetszik az embernek, vagy nem.
Nyilván akinek nem, az nem játszik vele. -
myckey
veterán
Annyi biztos, hogy a reflektorokat nem árt kerülni, mivel azzal lebuktatnak.
Egyébként éjszaka nekem is hangulatosabb a játék, a látvány is frankóbb, sztm!
(#1415) duvi
Hőkamera nekem nagyobb feeling.
Gyorsan ki is fejlesztettem....bár akadt, hogy ember helyett , állatot szedtem ki.Remélem, hogy az éjjellátót majd láthatóvá teszik, sokan szeretnék.
-
myckey
veterán
Közel 15 óra zárt Beta és majd 30 óra nyílt után, pozitív az élmény.
A hatalmas és változatos, nyitott világ és a benne rejlő számos lehetőség nagyon megnyerő. Akár co op, akár Single -ben.
A Story szál és a Stealth, tactic, non lineáris gameplay közel áll hozzám, ezért nem nehéz bele élni magam. Néha túlzottan is, így lett ennyi a játék idő, ami nem azt jelenti, hogy teljesen kivégeztem mindent és minden lehetőséget.Számos negatív dolgot lehetne felsorolni, ki se férne, de ezt már megtettem párszor, ismételni meg nem szeretem önmagam. Lényeg, hogy a pozitív dolgok ellensúlyozzák az élményromboló mechanikákat, degeneráltságokat.
Természetesen, ha lesz kérdőív, akkor megint jó hosszasan leírom majd oda a tapasztalatokat stb... aztán jöhetnek a javítások, remélem!A játék biztos vétel lesz, de a hol és mikor még kérdéses.
Más:
Nagyon jó, Wildlands játékos profillal foglalkozó oldal, számos lehetőséget kínál.
Érdemes átböngészni, már ha elindul...The Peruvian Connection Mission - Pre-Order Bonus
Esetleg, ha valaki kedvet kapott volna az előrendeléshez........
A gyűjthető fegyverek , területenként elosztva
Kilistázták, provinciára lebontva.
Érdemes bele olvasni, sok jó meglátás van, nem feltétlen pozitív.
(#1407) cain69
Anvilnext 2.0
Ez van a : Steep , Forhonor, Assassin's Creed Unity , Assassin's Creed Syndicate , Rainbow Six Siege alatt is.
-
myckey
veterán
Interview: Creative director Eric Couzian on Ghost Recon Wildlands
Akad benne érdekes is.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1386 üzenetére
Lassan, aprólékosan.
AI csapattal kellően megfontoltan, próbálom minél reálisabban, változatosabban, ami eszi az időt.Bele élem magam.
Ennyi az egész.Jó kis játék lesz ez, de van még rajta mit javítani.
Én csak azt nem értem, hogy egyszer tetszik neked a játék, egyszer meg nem...zárt beta ban is egyszer így írtál , aztán a végén meg úgy. Most megint.
-
myckey
veterán
válasz
Fitzgerald #1382 üzenetére
Szerintem itt pont nem a sablonos végigjátszásról szól az egész.
Minden téren ott a lehetőség a kezedben.Hogyan, kitől szerzel infot, mit csinálsz meg mit nem, mikor kezded el ezt vagy azt, képességektől függően többféleképpen lehet a helyzeteket megoldani, stb....
Ez pedig a teljes játékban, szerintem még inkább ki fog domborodni.Egyáltalán nem nevezném így : " statikus, gyorsan megunható open world gameplay " .
Nekem pont ez tetszik, hogy más és más helyzetet lehet kialakítani. Még single playerben -AI csapattal is van mihez nyúlni. ( Pl.: Drone EMP vel bénítani járművet, közben szinkron lövéseket leadni, de előtte alá aknázni ha menekülnének és még a Lázadókat is be lehet többcélúan vonni..)
Co op-ban pedig pláne.
De persze ahány ember, annyi vélemény.
-
myckey
veterán
válasz
Beckett #1378 üzenetére
Köszönöm.
Én is jó pár órát játszottam egyedül. Zárt és Nyílt beta -ban is. Teszem ezt most is.
Így még nehezebb, abban a stílusban amit én szeretek, de nekem ez fekszik.Az Unidadot le kell magadról rázni, távolságot kialakítani. Esetleg likvidálni őket, ha megy.
Viszont a provincia nehézsége, játék fokozata, körözés szintje ezt mind megnehezíti.
Valamint az AI elég faramuci, nem megfelelően reális, mivel a föld alól is elő kerítenek ( mondjuk a játék fokozat ebbe is bele szól ) ....... -
-
myckey
veterán
Ez elég érdekes, mert engem, gyakorlatilag ha nem derítenek fel, akkor nem is találkozom velük, ha csak nem alakul ki valami nagy hadakozás, vagy esetleg nem a helyőrségükre, bázisukra, fennhatóságuk alá tartozó helyre megyek.
Ilyennel ,hogy csak úgy bárhol a mapon, minden előjel nélkül ott lesznek rajtatok....még nem találkoztam, de máshol sem. Pedig elég sok helyet olvasok.
Pláne, hogy ez a játékot is ellehetetlenítené.Az uninstall meg szíved joga.
-
myckey
veterán
Én tegnap jó pár órát csak egyedül játszottam, bár én lehet máshogy állok hozzá, ez valószínű....
(#1361) djyuri
Ezt nem értem, bocs.
Mi a probléma?
Túl nehéz?
Sok az ellenfél?Az UNIDAD ( lila katonai frakció, korrupt kormány ) a kezdő területen ( Itacua ) kevésbé van jelen, más a nehézség. Nem nagyon vannak járőreik, de ha a helikopter felderít, akkor gáz van....
-
myckey
veterán
válasz
Redcaster #1348 üzenetére
Pofon egyszerű a heli. ""
Én ezeket használom: Space emelkedés, Ctrl ereszkedés és iránygombok.
Előre menet: Space + W
Amennyiben közel a terep, úgy csak az -S- ezzel megfogom a gépet ( hátra, ), majd emelkedés a Space -vel.Kamera az egér. , illetve oldalazó mozgás még amit néha használok.
A kisrepülőnél pedig a Space helyett a "SHIFT" ezzel adom neki a gázt, de ezt folyamatosan nyomni, kivéve leszálláskor.
-
myckey
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest