- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xEon1337 #853 üzenetére
Ez a Breakpoint valahogy még az előző résznél is ótvarabbra sikeredett. 30 órám van benne és 89% a sztori, szóval még van 1-2 küldetés, de tényleg már csak "kötelességből" viszem végig.
Soloban játszok, lehet csapatban más.. Rá kellett jöjjek, hogy semmi értelme sunyulni egy hangtompítóssal, mert ha egyszer észrevesznek egy hullát (és hamar észre fogják, mert az elbaszott irányításnak és a lassú hullamozgatásnak hála, eszedbe se jut senkit odébbcipelni), akkor cseszheted a taktikádat, be kell menni és ledarálni mindenkit a francba. Annyira segg buta az AI, hogy az fáj. Máskor van, hogy egy járdaszegélyre nem tud fellépni a karakter vagy a HUD elrejtése/megjelenítése akad be. Akadnak persze még bugok, de az említettek azok szinte állandóan jelen vannak.
5600 forint 30+ óra "szórakozásért" azt mondom, hogy jó pénz, de a játék attól még fos marad. Pedig ha valaki, akkor én nagyon szerettem volna szeretni.
-
Most akciósan + 20% kedvezménnyel ~16 EUR az Uplay storeban a Standard Edition. Ennyit megért nekem, előző részét kétszer végigtoltam, kíváncsi leszek erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Távcső topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest